Mbajt?s dhe zmadhues ekrani p?r smartphone

SKU: N/A

Shijoni mbr?mjet duke par filmat n? shoq?rin e miq?ve tuaj.

Ky zmadhues fantastik p?r smartphonin sjell kineman n? sht?pin tuaj.

690 L

Krahasoni

Përshkrim

Mbajt?s dhe zmadhues ekrani p?r smartphone

  • Shijoni mbr?mjet duke par filmat n? shoq?rin e miq?ve tuaj.
  • Ky zmadhues fantastik p?r smartphonin sjell kineman n? sht?pin tuaj.
  • Do t? zmadhoni ne larg?sin? q? ju d?shironi.

Specifikat:

  • Me lente t? cil?sis s? lart? q? syt? mos t? d?mtohen.
  • Universal p?rshtatet leht? me cdo smartpohn.
  • Ideal p?r udh?time.
  • Materiali: Plastik ABS