Kuti p?r ushqime

Sistemoni bukur frutat dhe perimet n? frigoriferin tuaj.

Kuti me kapak dhe dorez?, e leht? p?r t?u p?rdorur.

Mund t? p?rdoret n? frigorifer dhe dollap kuzhine.

490 L

Krahasoni

Përshkrim

Kuti magazinimi inteligjente dhe portative me kapak dhe dorez?, e leht? p?r t?u p?rdorur.

Kjo en? p?rdoret p?r ruajtjen e llojeve t? ndryshme t? frutave t? fresk?ta, perimeve, arrave, djathrave, fasuleve, orizit, kafes?,? etj;

  • Kapaku i kutis? ka nj? veti t? caktuar vulos?se.
  • T? leht? p?r t?u hapur,
  • Mbajini gj?rat tuaja t? fresk?ta, pa er? t? keqe.
  • Me madh?si ideale p?r t? p?rshtatur fruta, perime.

Specifikat

Materiali: PP

Karakteristikat: Mbajtja e fresk?t, e leht?, e l?vizshme, furnizimi i kuzhin?s

Madh?sia: 25cm x 13cm x 15.5cm / 9,84 “x 5,12” x 6,1 “(P?raf?r.)