Kr?h?r dhe tharse

 • P?r nj? pamje t?rheq?se cdo dit?.
 • Kr?h?r dhe thar?se n? nj? produkt.
 • Stiloni floket tuaj, qoft? dhe flok?t e lagur sepse kreh?ri ?sht? i pajisur me teknologji, edhe than, edhe drejton flok?t.
 • Dh?mb?zat? e kreh?rit jan? n? form? furce e but?, qe nuk i d?mton flok?t, dhe nuk i elektrizon.

2,490 L

Krahasoni

Përshkrim

 • Thar?se flok?sh Styler 3 n? 1 DSP.
 • Nuk i d?mton flok?t.
 • Me dh?mb?za qeramike q? nuk i djeg flok?t.
 • Me tre levizje gradimi, sipas d?shir?s e gradoni n? 3 nivele shpejt?sie dhe temperature .

 

Specifikat

 • Fuqia 1000-1200 Watt
 • Kthimi i kordonit 360 grad?
 • Furnizimi me energji elektrike: 210-240V