Kosh p?r plehra

> SKU: N/A

Thuajni mirupafshim plehrave.

Koshi i mbeturinave t? palosshme t? kuzhin?s nuk do t? z?r? hap?sir?n n? kuzhin?.

1,090 L

Krahasoni

Përshkrim

Kosh p?r plehra

  • Thuajni mirupafshim plehrave.
  • Koshi i mbeturinave t? palosshme t? kuzhin?s nuk do t? z?r? hap?sir?n n? kuzhin?.
  • Kur nuk e p?rdorni, mund ta palosni dhe ta hapni kur ta p?rdorni.

Specifikat:

  • Vendoset kudo si n?: kuzhin?, dhom?, mund ta vendosni dhe n? sendiljet e makin?s.
  • Me hapje dhe mbyllje.
  • Materiali: Gome elastike dhe plastik PREMIUM