Preres qimesh


Krahaso

Prerese qimesh sa nje buzekuq 💄mund ta mbani me vete kudo 🤩
Hiqni qimet nga lekura juaj pa dhimbje 🤷‍♀️
🔸️ Punon me karikim
🔸️ Prisni qimet pa uje, pa krem dhe pa asgje tjeter
🔸️ Per te gjitha llojet e lekures
🔸️ Dermatologjikisht i provuar
🔸️ Drite te ju ndomon te keni nje pamje te qarte

1,290 L

Bli tani!
×

Pagesa bëhet kesh në momentin kur ju merrni produktin.