Thar?se flok?sh SOKANY

 • Thar?se flok?sh 2400 W me 3 nivele temperature dhe 2 nivele shpejt?sie.
 • Kjo ?sht? nj? zgjidhje e shk?lqyeshme si profesionist p?r parukeri, si dhe p?r p?rdorim sht?piak.
 • Mbyllja automatike n? rast t? mbinxehjes.

2,490 L

Krahasoni

Përshkrim

 • Thani flok?t leht?sisht me k?t? thar?se t? fuqishme SOKANY.
 • Thar?sia ofron nj? fuqi tep?r t? fort? me 2400W.
 • Mbulon disa regjime t? temperatur?s, fal? t? cilave ekuilibron n? m?nyr? t? barabart? rrjedh?n e ajrit t? that?.

Specifikat

 • Fuqia: 2400W
 • 3 nivele nxeht?sie
 • 2 nivele shpejt?sie
 • Grep p?r t? varur
 • Ngjyra e bardh? dhe e zez?