Tavolin? portative

Tavolina portative, punoni n? laptop por dhe mund t? shijoni ushqimin e preferuar

Tavolina multifunksionale ideale p?r ju.

1,790 L

Krahasoni

Përshkrim

Tavolin? portative

  • ?Tavolina portative, punoni n? laptop por dhe mund t? shijoni ushqimin e preferuar
  • Tavolina multifunksionale ideale p?r ju.

Specifikat:

  • Mund t? shikoni filmin e preferuar vendosni tabletin n? hapsir?n e posacme dhe shijoni, mund t? punoni pa u shqet?suar n? lapotop.
  • E p?rshtatshme p?r cdo ambjent si: n? dhomat e gjumit ne kuzhin?, oborr etj..
  • Praktike mund t? merret kudo, me palosje.
  • P?rmasat: 60 x 40 x 26cm