, ,

Ore Curren


Krahaso

Shume elegante dhe e bukur per vajzat
🔾 Eshte e dizenjuar me rripa zinxhiri
🔾 E pershtatshme per perdorim te perditshem apo dhe ne raste festash

1,990 L

Bli tani!
×

Pagesa bëhet kesh në momentin kur ju merrni produktin.