Mini ngrohes elektrik 360W

SKU: N/A
 • Kjo ngroh?se do t? jet? shoq?ruesi juaj m? i mir? n? dim?r.
 • Mini ngroh?s elektrik 360W.
 • Nxehet shpejt dhe mban nj? temperatur? konstante.
 • Siperfaqe e ngrohjes: rreth 10-20 ?

990 L

Krahasoni

Përshkrim

 • Kjo ngroh?se do t? jet? shoq?ruesi juaj m? i mir? n? dim?r.
 • Mini ngroh?s elektrik 360W.
 • Nxehet shpejt dhe mban nj? temperatur? konstante.
 • Prekja e par? do t? nis? funksionin e ngrohjes 360w.
 • Prekja e dyt? do t? nis? modalitetin e er?s natyrale.

Specifikat

 • Ngjyra: e zez?, e bardh?
 • Lloji i butonit (1 marsh): aj?r i nxeht?
 • Lloji i prekjes (2 marshe): aj?r i nxeht? / aj?r i ftoht?
 • Madh?sia: 21,5 x 12 cm
 • Ventilator 220V
 • Fuqia:360W