, ,

Mbajtese gotash


Krahaso

Mbajtese gotash vere
Mjaft e theshte ne montim
Ze pak hapesire, dhe eshte shume estetike

490 L

Bli tani!
×

Pagesa bëhet kesh në momentin kur ju merrni produktin.