Makine qethje DSP

 • B?n t? mundur dh?nien e modelit perfekt n? flok?ve.
 • Makin? qethje e rikarikueshme me koka precize t? mprehta.
 • Me nj? performanc? t? lart?, fal nj? motori t? fuqish?m.

1,990 L

Krahasoni

Përshkrim

 • Makin? qethje DSP 90355 b?n t? mundur stilimin dhe rregullimin e flok?ve tuaj
 • Me nj? bateri t? rikarikueshme cka do t? thot? q? ju mund ta p?rdorni disa her? pasi ajo t? jet? furnizuar me bateri.
 • Bateria e saj mund t? rezistoje n? m? shum? se 90 minuta pasi ju ta keni p?rdorur pa nd?rprerje.

 

Specifikat

 • Fuqia: 5W
 • Bateria: 900mAh
 • Koha e ngarkimit: 2 or?
 • P?rdorimi i koh?s: 90 minuta
 • RPM: 7800 RPM
 • Ngjyra: Argjend, Ari