Kolltuk per femije multifunksional

  • Kolltuk p?r f?mij? p?r t? lexuar ose par? filma.
  • Dizajni 2 n? 1 i bashkangjitet dhe nj? pup? e vog?l.
  • Vjen me ngjyra t? ndryshme.
  • Ideale p?r dhom?n e vog?lush?ve tuaj.

 

5,990 L

Krahasoni

Përshkrim

  • Kolltuk p?r f?mij?t tuaj.
  • Mund t? paloset si nj? kolltuk apo t? ndahet si nj? karrige + tryez?.
  • Dru t? q?ndruesh?m dhe? sfungjer me densitet t? lart?.
  • Shum? e leht? p?r t’u pastruar.
  • Vjen me ngjyra t? ndryshme.

Specifikat

  • Material: L?kur?