Kasetofon Mp3

Kasetofon Mp3 p?r makin?.

Tani muzika juaj e preferuar ?sht? edhe m? af?r.

2,490 L

Krahasoni

Përshkrim

Kasetofon Mp3

  • Kasetofon Mp3 p?r makin?.
  • Tani muzika juaj e preferuar ?sht? edhe m? af?r.

Specifikat:

  • Fish? AUX.
  • Lidhje me Bleutooth.
  • Lidhja me USB.
  • V?nd i posatc?m per Memory Card
  • Me pultin p?rkat?s.
  • Kat?r dalje t? altoparlant?ve dhe nj? dalje e linj?s p?r lidhjen e nj? amplifikatori ose subwoofer-i shtojn? qart?si n? tingullin brenda makin?s tuaj.
  • Lidhet me telefon, tablet, kompjuter dhe pajisje t? tjera q? jan? t? pajisura pa tel.
  • Fuqia 60.0 W