4,990 L

Vidator elektrik Xiaomi Mi

0 nga 5
(0)
SKU: N/A
 • Vidator elektrik Xiaomi Mi.
 • E p?rshtatshme si p?r p?rdorim profesional ashtu edhe p?r sht?pi.
 • B?r? me nj? dizajn elegant dhe minimal me material ekologjik dhe t? sigurt n? p?rdorim.
 • E thjesht? n? p?rdrim dhe ?sht? e karikueshme.
Shtoje në shportëKrahasoni

Vidator elektrik Xiaomi Mi

0 nga 5
(0)
 • Vidator elektrik Xiaomi Mi.
 • E p?rshtatshme si p?r p?rdorim profesional ashtu edhe p?r sht?pi.
 • B?r? me nj? dizajn elegant dhe minimal me material ekologjik dhe t? sigurt n? p?rdorim.
 • E thjesht? n? p?rdrim dhe ?sht? e karikueshme.
SKU: N/A

Vidator elektrik Xiaomi Mi

0 nga 5
(0)
 • Vidator elektrik Xiaomi Mi.
 • E p?rshtatshme si p?r p?rdorim profesional ashtu edhe p?r sht?pi.
 • B?r? me nj? dizajn elegant dhe minimal me material ekologjik dhe t? sigurt n? p?rdorim.
 • E thjesht? n? p?rdrim dhe ?sht? e karikueshme.

Vidator elektrik Xiaomi Mi

0 nga 5
(0)
 • Vidator elektrik Xiaomi Mi.
 • E p?rshtatshme si p?r p?rdorim profesional ashtu edhe p?r sht?pi.
 • B?r? me nj? dizajn elegant dhe minimal me material ekologjik dhe t? sigurt n? p?rdorim.
 • E thjesht? n? p?rdrim dhe ?sht? e karikueshme.