990 L

Sticker per kuzhine

0 nga 5
(0)
SKU: N/A
 • Sticker p?r guzhin?n dhe tualetin.
 • Mund te vendoset te lavamani, soba. tualeti
 • Funksionale kundra lag?shtis?, papastertit? n? vende q? b?hen gjithmon? pis?.
 • ?Shume e leht? p?r tu lidhur n? plastik?, metal, dru dhe sip?rfaqe t? tjera, i pap?rshkuesh?m nga uji.
Shtoje në shportëKrahasoni

Sticker per kuzhine

0 nga 5
(0)
 • Sticker p?r guzhin?n dhe tualetin.
 • Mund te vendoset te lavamani, soba. tualeti
 • Funksionale kundra lag?shtis?, papastertit? n? vende q? b?hen gjithmon? pis?.
 • ?Shume e leht? p?r tu lidhur n? plastik?, metal, dru dhe sip?rfaqe t? tjera, i pap?rshkuesh?m nga uji.
SKU: N/A

Sticker per kuzhine

0 nga 5
(0)
 • Sticker p?r guzhin?n dhe tualetin.
 • Mund te vendoset te lavamani, soba. tualeti
 • Funksionale kundra lag?shtis?, papastertit? n? vende q? b?hen gjithmon? pis?.
 • ?Shume e leht? p?r tu lidhur n? plastik?, metal, dru dhe sip?rfaqe t? tjera, i pap?rshkuesh?m nga uji.

Sticker per kuzhine

0 nga 5
(0)
 • Sticker p?r guzhin?n dhe tualetin.
 • Mund te vendoset te lavamani, soba. tualeti
 • Funksionale kundra lag?shtis?, papastertit? n? vende q? b?hen gjithmon? pis?.
 • ?Shume e leht? p?r tu lidhur n? plastik?, metal, dru dhe sip?rfaqe t? tjera, i pap?rshkuesh?m nga uji.