shtrydhesi

2,990 L

Shtrydh?se elektrike frutash

0 nga 5
(0)
SKU: N/A
 • Padyshim kjo ?sht? shtrydh?sia q? ju ofron l?ngje t? fresk?ta si portokalli, limon, qitro etje…
 • Me nj? dizanj dhe form? super q? ju lejon t? merni maksimumin e l?ngut.
 • Gypi kullues mund t? bllokohet q? t? mos t? rrjedhi pas shtrydhjes.
 • ?Hiqet dhe pastrohet leht?
Shtoje në shportëKrahasoni
350 L

Shtydh?se

0 nga 5
(0)
SKU: N/A
 • Shtrydh?se frutash, e p?rdorshme kryesisht p?r portokalle, limona, qitro etj
 • E shk?lqyeshme p?r aromatizimin e recetave ose pijeve tuaja.
Shtoje në shportëKrahasoni

Shtrydh?se elektrike frutash

0 nga 5
(0)
 • Padyshim kjo ?sht? shtrydh?sia q? ju ofron l?ngje t? fresk?ta si portokalli, limon, qitro etje…
 • Me nj? dizanj dhe form? super q? ju lejon t? merni maksimumin e l?ngut.
 • Gypi kullues mund t? bllokohet q? t? mos t? rrjedhi pas shtrydhjes.
 • ?Hiqet dhe pastrohet leht?
SKU: N/A

Shtydh?se

0 nga 5
(0)
 • Shtrydh?se frutash, e p?rdorshme kryesisht p?r portokalle, limona, qitro etj
 • E shk?lqyeshme p?r aromatizimin e recetave ose pijeve tuaja.
SKU: N/A

Shtrydh?se elektrike frutash

0 nga 5
(0)
 • Padyshim kjo ?sht? shtrydh?sia q? ju ofron l?ngje t? fresk?ta si portokalli, limon, qitro etje…
 • Me nj? dizanj dhe form? super q? ju lejon t? merni maksimumin e l?ngut.
 • Gypi kullues mund t? bllokohet q? t? mos t? rrjedhi pas shtrydhjes.
 • ?Hiqet dhe pastrohet leht?

Shtydh?se

0 nga 5
(0)
 • Shtrydh?se frutash, e p?rdorshme kryesisht p?r portokalle, limona, qitro etj
 • E shk?lqyeshme p?r aromatizimin e recetave ose pijeve tuaja.

Shtrydh?se elektrike frutash

0 nga 5
(0)
 • Padyshim kjo ?sht? shtrydh?sia q? ju ofron l?ngje t? fresk?ta si portokalli, limon, qitro etje…
 • Me nj? dizanj dhe form? super q? ju lejon t? merni maksimumin e l?ngut.
 • Gypi kullues mund t? bllokohet q? t? mos t? rrjedhi pas shtrydhjes.
 • ?Hiqet dhe pastrohet leht?

Shtydh?se

0 nga 5
(0)
 • Shtrydh?se frutash, e p?rdorshme kryesisht p?r portokalle, limona, qitro etj
 • E shk?lqyeshme p?r aromatizimin e recetave ose pijeve tuaja.

Po shfaqen krejt 2 përfundimet