790 L

Shirit ngjit?s silikon

0 nga 5
(0)
SKU: N/A
 • Shirit ngjit?s silikoni e p?rshtateni leht?sisht n? gjat?sin? q? ju duhet.
 • P?rdoret gjer?sisht n? dyer, funde dere, dritare ?eliku plastik dhe dritare, dollap?, mobilje tje…
 • Fleksibiliteti i shk?lqyesh?m.
 • Ngjit?s i fort?, p?rdorim afatgjat?.
Shtoje në shportëKrahasoni

Shirit ngjit?s silikon

0 nga 5
(0)
 • Shirit ngjit?s silikoni e p?rshtateni leht?sisht n? gjat?sin? q? ju duhet.
 • P?rdoret gjer?sisht n? dyer, funde dere, dritare ?eliku plastik dhe dritare, dollap?, mobilje tje…
 • Fleksibiliteti i shk?lqyesh?m.
 • Ngjit?s i fort?, p?rdorim afatgjat?.
SKU: N/A

Shirit ngjit?s silikon

0 nga 5
(0)
 • Shirit ngjit?s silikoni e p?rshtateni leht?sisht n? gjat?sin? q? ju duhet.
 • P?rdoret gjer?sisht n? dyer, funde dere, dritare ?eliku plastik dhe dritare, dollap?, mobilje tje…
 • Fleksibiliteti i shk?lqyesh?m.
 • Ngjit?s i fort?, p?rdorim afatgjat?.

Shirit ngjit?s silikon

0 nga 5
(0)
 • Shirit ngjit?s silikoni e p?rshtateni leht?sisht n? gjat?sin? q? ju duhet.
 • P?rdoret gjer?sisht n? dyer, funde dere, dritare ?eliku plastik dhe dritare, dollap?, mobilje tje…
 • Fleksibiliteti i shk?lqyesh?m.
 • Ngjit?s i fort?, p?rdorim afatgjat?.