2,290 L

Set lugesh druri me bisht silikoni

0 nga 5
(0)
SKU: N/A
 • Set lug?sh druri me bisht silikoni.
 • 5 lug? t? ndryshme dhe suport mbajt?s p?r mirorganizimin e kuzhin?s tuaj.
 • Ky set me lug? gatimi dhe servirje thith shum? pak lag?shti k?shtu q? nuk do t? marr? arom? t? pak?ndshme.
Shtoje në shportëKrahasoni

Set lugesh druri me bisht silikoni

0 nga 5
(0)
 • Set lug?sh druri me bisht silikoni.
 • 5 lug? t? ndryshme dhe suport mbajt?s p?r mirorganizimin e kuzhin?s tuaj.
 • Ky set me lug? gatimi dhe servirje thith shum? pak lag?shti k?shtu q? nuk do t? marr? arom? t? pak?ndshme.
SKU: N/A

Set lugesh druri me bisht silikoni

0 nga 5
(0)
 • Set lug?sh druri me bisht silikoni.
 • 5 lug? t? ndryshme dhe suport mbajt?s p?r mirorganizimin e kuzhin?s tuaj.
 • Ky set me lug? gatimi dhe servirje thith shum? pak lag?shti k?shtu q? nuk do t? marr? arom? t? pak?ndshme.

Set lugesh druri me bisht silikoni

0 nga 5
(0)
 • Set lug?sh druri me bisht silikoni.
 • 5 lug? t? ndryshme dhe suport mbajt?s p?r mirorganizimin e kuzhin?s tuaj.
 • Ky set me lug? gatimi dhe servirje thith shum? pak lag?shti k?shtu q? nuk do t? marr? arom? t? pak?ndshme.