990 L

Raft k?puc?sh me 4 kate

0 nga 5
(0)
SKU: N/A
 • Raft k?puc?sh me 4 kate.
 • P?r nj? organizim sa m? t? mir? vjen rafti me 4 kate p?r k?puc?t.
 • Leht?sisht i montuesh?m dhe vendoset n? cdo hapsir?.
 • Materiali: Tuba metalik dhe lidh?s plastik
Shtoje në shportëKrahasoni

Raft k?puc?sh me 4 kate

0 nga 5
(0)
 • Raft k?puc?sh me 4 kate.
 • P?r nj? organizim sa m? t? mir? vjen rafti me 4 kate p?r k?puc?t.
 • Leht?sisht i montuesh?m dhe vendoset n? cdo hapsir?.
 • Materiali: Tuba metalik dhe lidh?s plastik
SKU: N/A

Raft k?puc?sh me 4 kate

0 nga 5
(0)
 • Raft k?puc?sh me 4 kate.
 • P?r nj? organizim sa m? t? mir? vjen rafti me 4 kate p?r k?puc?t.
 • Leht?sisht i montuesh?m dhe vendoset n? cdo hapsir?.
 • Materiali: Tuba metalik dhe lidh?s plastik

Raft k?puc?sh me 4 kate

0 nga 5
(0)
 • Raft k?puc?sh me 4 kate.
 • P?r nj? organizim sa m? t? mir? vjen rafti me 4 kate p?r k?puc?t.
 • Leht?sisht i montuesh?m dhe vendoset n? cdo hapsir?.
 • Materiali: Tuba metalik dhe lidh?s plastik