500 L

Pompa manuale

0 nga 5
(0)
SKU: N/A
  • Kjo pomp? manuale p?rdoret p?r t? transferuar uj?, vaj ose l?ngje t? tjera shpejt dhe me leht?si. ?
  • Mund t? p?rdoret p?r t? hequr ujin nga lavaman?t e bllokuar, lavatri?et e prishura, transferon karburantin n? en?, etj.
Shtoje në shportëKrahasoni

Pompa manuale

0 nga 5
(0)
  • Kjo pomp? manuale p?rdoret p?r t? transferuar uj?, vaj ose l?ngje t? tjera shpejt dhe me leht?si. ?
  • Mund t? p?rdoret p?r t? hequr ujin nga lavaman?t e bllokuar, lavatri?et e prishura, transferon karburantin n? en?, etj.
SKU: N/A

Pompa manuale

0 nga 5
(0)
  • Kjo pomp? manuale p?rdoret p?r t? transferuar uj?, vaj ose l?ngje t? tjera shpejt dhe me leht?si. ?
  • Mund t? p?rdoret p?r t? hequr ujin nga lavaman?t e bllokuar, lavatri?et e prishura, transferon karburantin n? en?, etj.

Pompa manuale

0 nga 5
(0)
  • Kjo pomp? manuale p?rdoret p?r t? transferuar uj?, vaj ose l?ngje t? tjera shpejt dhe me leht?si. ?
  • Mund t? p?rdoret p?r t? hequr ujin nga lavaman?t e bllokuar, lavatri?et e prishura, transferon karburantin n? en?, etj.