Peshore dixhitale

1,390 L

Peshorja dixhitale kuzhine Russell Hobbs

0 nga 5
(0)
SKU: N/A
 • Peshorja dixhitale e kuzhin?s Russell Hobbs BW00768, 5 kg.
 • Peshoret e kuzhin?s jan? pajisje q? nuk duhet t? mungojn? n? asnj? kuzhin?.
 • Ju ndihmon t? p?rgatisni me sakt?si t? gjitha gatimet.
 • Me ekran dixhital dhe fikje automatike.
Shtoje në shportëKrahasoni
3,490 L

Peshore dixhitale

0 nga 5
(0)
SKU: N/A
 • Kjo peshore dixhitale e?shte? nje? zgjedhje e shke?lqyeshme.
 • E pe?rshtatshme pe?r tregje, dyqane ushqimore, kuzhina, restorante dhe dyqane te? tjera me pakice?.
 • Me dizajn elegant dhe kompakt, me ekran LCD?dhe butona p?r komandimin e saj.
Shtoje në shportëKrahasoni

Peshorja dixhitale kuzhine Russell Hobbs

0 nga 5
(0)
 • Peshorja dixhitale e kuzhin?s Russell Hobbs BW00768, 5 kg.
 • Peshoret e kuzhin?s jan? pajisje q? nuk duhet t? mungojn? n? asnj? kuzhin?.
 • Ju ndihmon t? p?rgatisni me sakt?si t? gjitha gatimet.
 • Me ekran dixhital dhe fikje automatike.
SKU: N/A

Peshore dixhitale

0 nga 5
(0)
 • Kjo peshore dixhitale e?shte? nje? zgjedhje e shke?lqyeshme.
 • E pe?rshtatshme pe?r tregje, dyqane ushqimore, kuzhina, restorante dhe dyqane te? tjera me pakice?.
 • Me dizajn elegant dhe kompakt, me ekran LCD?dhe butona p?r komandimin e saj.
SKU: N/A

Peshorja dixhitale kuzhine Russell Hobbs

0 nga 5
(0)
 • Peshorja dixhitale e kuzhin?s Russell Hobbs BW00768, 5 kg.
 • Peshoret e kuzhin?s jan? pajisje q? nuk duhet t? mungojn? n? asnj? kuzhin?.
 • Ju ndihmon t? p?rgatisni me sakt?si t? gjitha gatimet.
 • Me ekran dixhital dhe fikje automatike.

Peshore dixhitale

0 nga 5
(0)
 • Kjo peshore dixhitale e?shte? nje? zgjedhje e shke?lqyeshme.
 • E pe?rshtatshme pe?r tregje, dyqane ushqimore, kuzhina, restorante dhe dyqane te? tjera me pakice?.
 • Me dizajn elegant dhe kompakt, me ekran LCD?dhe butona p?r komandimin e saj.

Peshorja dixhitale kuzhine Russell Hobbs

0 nga 5
(0)
 • Peshorja dixhitale e kuzhin?s Russell Hobbs BW00768, 5 kg.
 • Peshoret e kuzhin?s jan? pajisje q? nuk duhet t? mungojn? n? asnj? kuzhin?.
 • Ju ndihmon t? p?rgatisni me sakt?si t? gjitha gatimet.
 • Me ekran dixhital dhe fikje automatike.

Peshore dixhitale

0 nga 5
(0)
 • Kjo peshore dixhitale e?shte? nje? zgjedhje e shke?lqyeshme.
 • E pe?rshtatshme pe?r tregje, dyqane ushqimore, kuzhina, restorante dhe dyqane te? tjera me pakice?.
 • Me dizajn elegant dhe kompakt, me ekran LCD?dhe butona p?r komandimin e saj.

Po shfaqen krejt 2 përfundimet