490 L

P?rshtat?s rrubineti plastik

0 nga 5
(0)
SKU: N/A
 • Ky p?rshtates rrubineti kaq praktik nuk duhet te mungoj? n? kuzhin?n tuaj.
 • Vendoset n? tubin e ujit, t?rhiqet dhe mund t? rrotullohet 360 grad?.
 • P?rshtat?s rrubineti q? montohet shum? leht?.
 • Rjedhja e ujit shp?rndahet mir? dhe kurseni uj?.
Shtoje në shportëKrahasoni

P?rshtat?s rrubineti plastik

0 nga 5
(0)
 • Ky p?rshtates rrubineti kaq praktik nuk duhet te mungoj? n? kuzhin?n tuaj.
 • Vendoset n? tubin e ujit, t?rhiqet dhe mund t? rrotullohet 360 grad?.
 • P?rshtat?s rrubineti q? montohet shum? leht?.
 • Rjedhja e ujit shp?rndahet mir? dhe kurseni uj?.
SKU: N/A

P?rshtat?s rrubineti plastik

0 nga 5
(0)
 • Ky p?rshtates rrubineti kaq praktik nuk duhet te mungoj? n? kuzhin?n tuaj.
 • Vendoset n? tubin e ujit, t?rhiqet dhe mund t? rrotullohet 360 grad?.
 • P?rshtat?s rrubineti q? montohet shum? leht?.
 • Rjedhja e ujit shp?rndahet mir? dhe kurseni uj?.

P?rshtat?s rrubineti plastik

0 nga 5
(0)
 • Ky p?rshtates rrubineti kaq praktik nuk duhet te mungoj? n? kuzhin?n tuaj.
 • Vendoset n? tubin e ujit, t?rhiqet dhe mund t? rrotullohet 360 grad?.
 • P?rshtat?s rrubineti q? montohet shum? leht?.
 • Rjedhja e ujit shp?rndahet mir? dhe kurseni uj?.