ol line

990 L

Organizues rrobash 75 Litra

0 nga 5
(0)
SKU: N/A

◽Organizues Multi-funksional.

◽Mund të mbani jorganë, batanije, rroba etj..

◽Material copë e trashë dhe rezistente.

◽Kundra ujit.

Shtoje në shportëKrahasoni
3,490 L

Booty Max

0 nga 5
(0)
SKU: N/A
 • A po k?rkoni t? arrni format e trupit q? d?shironi?
 • At?her? Booty Max ?sht? zgjidhja p?r ju.
 • Pajisja q? ushtron me s? miri muskujt e vitheve dhe t? k?mb?ve.
Shtoje në shportëKrahasoni
2,990 L

Karikues 6 n? 1

0 nga 5
(0)
SKU: N/A
 • A jeni lodhur duke ju nevojitur 2, 3, 4, 5 ose 6 priza me fole p?r t? karikuar t? gjitha pajisjet tuaja n? t? nj?jt?n koh??
 • Kjo ?sht? pajisja jon? m? e re, karikuesi i shpejt? 6 n? 1 ?sht? zgjidhja.
 • Pajisja q? mund t? karikoni n? t? nj?jt?n koh?, Airpods dhe Apple Watch, Samsung galaxy, t? gjitha p?rmes nj? kablli.
Shtoje në shportëKrahasoni
1,990 L

Mbrojt?se alumini

0 nga 5
(0)
SKU: N/A
 • Mbroni banakun dhe murin tuaj gjat? gatimin.
 • Sip?rfaqja ka nj? shtres? jo-ngjit?se t? q?ndrueshme q? kursen koh? n? pastrim dhe parandalon vajin e gatimit t? sp?rkatet n? mure dhe dysheme.
 • B?r? nga materiali i flet?s s? galvanizuar t? nj? cil?sie t? lart?,
 • Mund t? paloset n? ?do form? q? ju nevojitet dhe pastrohet leht?.

 

Shtoje në shportëKrahasoni
4,490 L

Shpotra magazinimi

0 nga 5
(0)
SKU: N/A
 • T? duhet nj? organizues n? kuzhine?
 • Ju vjen n? ndihm? kjo organizuese me 4 shporta.
 • Mund ta p?rdorni n? kuzhin? p?r sistemime t? ndryshme.
 • Dizanj me 4 shporta magazinimi dhe rrota, mund?son l?vizjen e leht? dhe zhvendosien kudo.
Shtoje në shportëKrahasoni

Organizues rrobash 75 Litra

0 nga 5
(0)

◽Organizues Multi-funksional.

◽Mund të mbani jorganë, batanije, rroba etj..

◽Material copë e trashë dhe rezistente.

◽Kundra ujit.

SKU: N/A

Booty Max

0 nga 5
(0)
 • A po k?rkoni t? arrni format e trupit q? d?shironi?
 • At?her? Booty Max ?sht? zgjidhja p?r ju.
 • Pajisja q? ushtron me s? miri muskujt e vitheve dhe t? k?mb?ve.
SKU: N/A

Karikues 6 n? 1

0 nga 5
(0)
 • A jeni lodhur duke ju nevojitur 2, 3, 4, 5 ose 6 priza me fole p?r t? karikuar t? gjitha pajisjet tuaja n? t? nj?jt?n koh??
 • Kjo ?sht? pajisja jon? m? e re, karikuesi i shpejt? 6 n? 1 ?sht? zgjidhja.
 • Pajisja q? mund t? karikoni n? t? nj?jt?n koh?, Airpods dhe Apple Watch, Samsung galaxy, t? gjitha p?rmes nj? kablli.
SKU: N/A

Mbrojt?se alumini

0 nga 5
(0)
 • Mbroni banakun dhe murin tuaj gjat? gatimin.
 • Sip?rfaqja ka nj? shtres? jo-ngjit?se t? q?ndrueshme q? kursen koh? n? pastrim dhe parandalon vajin e gatimit t? sp?rkatet n? mure dhe dysheme.
 • B?r? nga materiali i flet?s s? galvanizuar t? nj? cil?sie t? lart?,
 • Mund t? paloset n? ?do form? q? ju nevojitet dhe pastrohet leht?.

 

SKU: N/A

Shpotra magazinimi

0 nga 5
(0)
 • T? duhet nj? organizues n? kuzhine?
 • Ju vjen n? ndihm? kjo organizuese me 4 shporta.
 • Mund ta p?rdorni n? kuzhin? p?r sistemime t? ndryshme.
 • Dizanj me 4 shporta magazinimi dhe rrota, mund?son l?vizjen e leht? dhe zhvendosien kudo.
SKU: N/A

Organizues rrobash 75 Litra

0 nga 5
(0)

◽Organizues Multi-funksional.

◽Mund të mbani jorganë, batanije, rroba etj..

◽Material copë e trashë dhe rezistente.

◽Kundra ujit.

Booty Max

0 nga 5
(0)
 • A po k?rkoni t? arrni format e trupit q? d?shironi?
 • At?her? Booty Max ?sht? zgjidhja p?r ju.
 • Pajisja q? ushtron me s? miri muskujt e vitheve dhe t? k?mb?ve.

Karikues 6 n? 1

0 nga 5
(0)
 • A jeni lodhur duke ju nevojitur 2, 3, 4, 5 ose 6 priza me fole p?r t? karikuar t? gjitha pajisjet tuaja n? t? nj?jt?n koh??
 • Kjo ?sht? pajisja jon? m? e re, karikuesi i shpejt? 6 n? 1 ?sht? zgjidhja.
 • Pajisja q? mund t? karikoni n? t? nj?jt?n koh?, Airpods dhe Apple Watch, Samsung galaxy, t? gjitha p?rmes nj? kablli.

Mbrojt?se alumini

0 nga 5
(0)
 • Mbroni banakun dhe murin tuaj gjat? gatimin.
 • Sip?rfaqja ka nj? shtres? jo-ngjit?se t? q?ndrueshme q? kursen koh? n? pastrim dhe parandalon vajin e gatimit t? sp?rkatet n? mure dhe dysheme.
 • B?r? nga materiali i flet?s s? galvanizuar t? nj? cil?sie t? lart?,
 • Mund t? paloset n? ?do form? q? ju nevojitet dhe pastrohet leht?.

 

Shpotra magazinimi

0 nga 5
(0)
 • T? duhet nj? organizues n? kuzhine?
 • Ju vjen n? ndihm? kjo organizuese me 4 shporta.
 • Mund ta p?rdorni n? kuzhin? p?r sistemime t? ndryshme.
 • Dizanj me 4 shporta magazinimi dhe rrota, mund?son l?vizjen e leht? dhe zhvendosien kudo.

Organizues rrobash 75 Litra

0 nga 5
(0)

◽Organizues Multi-funksional.

◽Mund të mbani jorganë, batanije, rroba etj..

◽Material copë e trashë dhe rezistente.

◽Kundra ujit.

Booty Max

0 nga 5
(0)
 • A po k?rkoni t? arrni format e trupit q? d?shironi?
 • At?her? Booty Max ?sht? zgjidhja p?r ju.
 • Pajisja q? ushtron me s? miri muskujt e vitheve dhe t? k?mb?ve.

Karikues 6 n? 1

0 nga 5
(0)
 • A jeni lodhur duke ju nevojitur 2, 3, 4, 5 ose 6 priza me fole p?r t? karikuar t? gjitha pajisjet tuaja n? t? nj?jt?n koh??
 • Kjo ?sht? pajisja jon? m? e re, karikuesi i shpejt? 6 n? 1 ?sht? zgjidhja.
 • Pajisja q? mund t? karikoni n? t? nj?jt?n koh?, Airpods dhe Apple Watch, Samsung galaxy, t? gjitha p?rmes nj? kablli.

Mbrojt?se alumini

0 nga 5
(0)
 • Mbroni banakun dhe murin tuaj gjat? gatimin.
 • Sip?rfaqja ka nj? shtres? jo-ngjit?se t? q?ndrueshme q? kursen koh? n? pastrim dhe parandalon vajin e gatimit t? sp?rkatet n? mure dhe dysheme.
 • B?r? nga materiali i flet?s s? galvanizuar t? nj? cil?sie t? lart?,
 • Mund t? paloset n? ?do form? q? ju nevojitet dhe pastrohet leht?.

 

Shpotra magazinimi

0 nga 5
(0)
 • T? duhet nj? organizues n? kuzhine?
 • Ju vjen n? ndihm? kjo organizuese me 4 shporta.
 • Mund ta p?rdorni n? kuzhin? p?r sistemime t? ndryshme.
 • Dizanj me 4 shporta magazinimi dhe rrota, mund?son l?vizjen e leht? dhe zhvendosien kudo.

Po shfaqen krejt 5 përfundimet