990 L 1,200 L

Mini masazhues elektrik

0 nga 5
(0)
SKU: N/A
  • Mini masazhues elektrik për qetësimin e dhimbjeve.
  • Pjesa e masazhit: qafa , shpina ,beli , ijet , këmbët dhe pjesë të tjera.
Shtoje në shportëKrahasoni

Mini masazhues elektrik

0 nga 5
(0)
  • Mini masazhues elektrik për qetësimin e dhimbjeve.
  • Pjesa e masazhit: qafa , shpina ,beli , ijet , këmbët dhe pjesë të tjera.
SKU: N/A

Mini masazhues elektrik

0 nga 5
(0)
  • Mini masazhues elektrik për qetësimin e dhimbjeve.
  • Pjesa e masazhit: qafa , shpina ,beli , ijet , këmbët dhe pjesë të tjera.

Mini masazhues elektrik

0 nga 5
(0)
  • Mini masazhues elektrik për qetësimin e dhimbjeve.
  • Pjesa e masazhit: qafa , shpina ,beli , ijet , këmbët dhe pjesë të tjera.