2,290 L

Massage gun

0 nga 5
(0)
SKU: N/A
 • Ulni n? m?nyr? efektive ngurt?sin? e muskujve dhe dhimbjen e dhimbshme, duke rritur qarkullimin e gjakut.
 • Masazhuesi fantastik vjen p?r ju.
 • P?r p?rdorim personal, ?sht? nj? arm? e terapis? fizike, e cila mund t? p?rmir?soj? sh?ndetin e p?rgjithsh?m.
 • P?rdoret p?r t? leht?suar ngurt?sin? dhe dhimbjen e muskujve, p?r t? promovuar qarkullimin e gjakut dhe t? limfave.
Shtoje në shportëKrahasoni

Massage gun

0 nga 5
(0)
 • Ulni n? m?nyr? efektive ngurt?sin? e muskujve dhe dhimbjen e dhimbshme, duke rritur qarkullimin e gjakut.
 • Masazhuesi fantastik vjen p?r ju.
 • P?r p?rdorim personal, ?sht? nj? arm? e terapis? fizike, e cila mund t? p?rmir?soj? sh?ndetin e p?rgjithsh?m.
 • P?rdoret p?r t? leht?suar ngurt?sin? dhe dhimbjen e muskujve, p?r t? promovuar qarkullimin e gjakut dhe t? limfave.
SKU: N/A

Massage gun

0 nga 5
(0)
 • Ulni n? m?nyr? efektive ngurt?sin? e muskujve dhe dhimbjen e dhimbshme, duke rritur qarkullimin e gjakut.
 • Masazhuesi fantastik vjen p?r ju.
 • P?r p?rdorim personal, ?sht? nj? arm? e terapis? fizike, e cila mund t? p?rmir?soj? sh?ndetin e p?rgjithsh?m.
 • P?rdoret p?r t? leht?suar ngurt?sin? dhe dhimbjen e muskujve, p?r t? promovuar qarkullimin e gjakut dhe t? limfave.

Massage gun

0 nga 5
(0)
 • Ulni n? m?nyr? efektive ngurt?sin? e muskujve dhe dhimbjen e dhimbshme, duke rritur qarkullimin e gjakut.
 • Masazhuesi fantastik vjen p?r ju.
 • P?r p?rdorim personal, ?sht? nj? arm? e terapis? fizike, e cila mund t? p?rmir?soj? sh?ndetin e p?rgjithsh?m.
 • P?rdoret p?r t? leht?suar ngurt?sin? dhe dhimbjen e muskujve, p?r t? promovuar qarkullimin e gjakut dhe t? limfave.