2,390 L

Kompresor Ajri Toyota për fryerje

0 nga 5
(0)
SKU: N/A

Kompresor Ajri Toyota për fryerje.

E lehtë për tu përdour dhe shumë praktike.

Përdoret për goma makinash, bicikletash, motorrash, dhe topa etj..

Vendoset te mbushesi ku ndezet cigarja.

Vjen me 3 përshtatës në paketim dhe çantën përkatëse.

Shtoje në shportëKrahasoni

Kompresor Ajri Toyota për fryerje

0 nga 5
(0)

Kompresor Ajri Toyota për fryerje.

E lehtë për tu përdour dhe shumë praktike.

Përdoret për goma makinash, bicikletash, motorrash, dhe topa etj..

Vendoset te mbushesi ku ndezet cigarja.

Vjen me 3 përshtatës në paketim dhe çantën përkatëse.

SKU: N/A

Kompresor Ajri Toyota për fryerje

0 nga 5
(0)

Kompresor Ajri Toyota për fryerje.

E lehtë për tu përdour dhe shumë praktike.

Përdoret për goma makinash, bicikletash, motorrash, dhe topa etj..

Vendoset te mbushesi ku ndezet cigarja.

Vjen me 3 përshtatës në paketim dhe çantën përkatëse.

Kompresor Ajri Toyota për fryerje

0 nga 5
(0)

Kompresor Ajri Toyota për fryerje.

E lehtë për tu përdour dhe shumë praktike.

Përdoret për goma makinash, bicikletash, motorrash, dhe topa etj..

Vendoset te mbushesi ku ndezet cigarja.

Vjen me 3 përshtatës në paketim dhe çantën përkatëse.