990 L

Stol i vog?l i palossh?m

0 nga 5
(0)
SKU: N/A
 • Ky stol i palossh?m ?sht? zgjidhja m? e mir? p?r kamping, peshkimi, party, udh?tim tje…
 • Ju mund?son transportim shum? t? leht? kudo q? shkoni.
 • Material i fort? i q?ndruesh?m dhe praktik.
Shtoje në shportëKrahasoni

Stol i vog?l i palossh?m

0 nga 5
(0)
 • Ky stol i palossh?m ?sht? zgjidhja m? e mir? p?r kamping, peshkimi, party, udh?tim tje…
 • Ju mund?son transportim shum? t? leht? kudo q? shkoni.
 • Material i fort? i q?ndruesh?m dhe praktik.
SKU: N/A

Stol i vog?l i palossh?m

0 nga 5
(0)
 • Ky stol i palossh?m ?sht? zgjidhja m? e mir? p?r kamping, peshkimi, party, udh?tim tje…
 • Ju mund?son transportim shum? t? leht? kudo q? shkoni.
 • Material i fort? i q?ndruesh?m dhe praktik.

Stol i vog?l i palossh?m

0 nga 5
(0)
 • Ky stol i palossh?m ?sht? zgjidhja m? e mir? p?r kamping, peshkimi, party, udh?tim tje…
 • Ju mund?son transportim shum? t? leht? kudo q? shkoni.
 • Material i fort? i q?ndruesh?m dhe praktik.