70 L

Tapa silikoni

0 nga 5
(0)
SKU: N/A
 • Bezdiseni nga zhurma e karrigeve kur i levizni ?
 • Ja zgjidhja m? e mir? me tapat e silikonit.
 • Mbroni parketin apo pllakat tuaja nga g?rvishtja.
 • Nj?kohesisht edhe eleminoni zhurmat dhe rr?shqitjet e karrigeve.
Shtoje në shportëKrahasoni

Tapa silikoni

0 nga 5
(0)
 • Bezdiseni nga zhurma e karrigeve kur i levizni ?
 • Ja zgjidhja m? e mir? me tapat e silikonit.
 • Mbroni parketin apo pllakat tuaja nga g?rvishtja.
 • Nj?kohesisht edhe eleminoni zhurmat dhe rr?shqitjet e karrigeve.
SKU: N/A

Tapa silikoni

0 nga 5
(0)
 • Bezdiseni nga zhurma e karrigeve kur i levizni ?
 • Ja zgjidhja m? e mir? me tapat e silikonit.
 • Mbroni parketin apo pllakat tuaja nga g?rvishtja.
 • Nj?kohesisht edhe eleminoni zhurmat dhe rr?shqitjet e karrigeve.

Tapa silikoni

0 nga 5
(0)
 • Bezdiseni nga zhurma e karrigeve kur i levizni ?
 • Ja zgjidhja m? e mir? me tapat e silikonit.
 • Mbroni parketin apo pllakat tuaja nga g?rvishtja.
 • Nj?kohesisht edhe eleminoni zhurmat dhe rr?shqitjet e karrigeve.