1,490 L

Aparat tensioni me stetoskop

0 nga 5
(0)
SKU: N/A
  • Aparate tensioni me stetoskop p?r t? pasur p?rher? n?n kontroll tensionin tuaj.
  • Shum? pranktik n? p?rdorim dhe ka saktesi t? lart?.
Shtoje në shportëKrahasoni

Aparat tensioni me stetoskop

0 nga 5
(0)
  • Aparate tensioni me stetoskop p?r t? pasur p?rher? n?n kontroll tensionin tuaj.
  • Shum? pranktik n? p?rdorim dhe ka saktesi t? lart?.
SKU: N/A

Aparat tensioni me stetoskop

0 nga 5
(0)
  • Aparate tensioni me stetoskop p?r t? pasur p?rher? n?n kontroll tensionin tuaj.
  • Shum? pranktik n? p?rdorim dhe ka saktesi t? lart?.

Aparat tensioni me stetoskop

0 nga 5
(0)
  • Aparate tensioni me stetoskop p?r t? pasur p?rher? n?n kontroll tensionin tuaj.
  • Shum? pranktik n? p?rdorim dhe ka saktesi t? lart?.