Plita

1,890 L

Plite teke

0 nga 5
(0)
SKU: plite-teke

Plitat me 5 Nivele nhetesie?
? Fuqia 1000w
?Pllake hekuri jo ngjitese?
?E qendrueshme dhe e fuqishme?
? Rezistente?
? Tregues drite?
? Termostat i rregullueshem per secilen plite?
? Mbyllje automatike?
? Nxehet shpejt?

Shtoje në shportëKrahasoni
2,490 L

Plita dyshe

0 nga 5
(0)
SKU: plita-dyshe

Plitat me 5 Nivele nhetesie?
? Fuqia 1000w+1000w?
?Pllake hekuri jo ngjitese?
?E qendrueshme dhe e fuqishme?
? Rezistente?
? Tregues drite?
? Termostat i rregullueshem per secilen plite?
? Mbyllje automatike?
? Nxehet shpejt?

Shtoje në shportëKrahasoni
3,490 L

Plit? me pjanur

0 nga 5
(0)
SKU: plite-me-pjanur

Plit? me pjanur kompakte dhe me stil STARLUX ?
Do t?ju lejoj? t? gatuani n? ?do kusht dhe pa humbur shijen e preferuar
? Nxehet ne pak seconda
? Fuqia 2500 W
? Madh?sia e paketimit 453 ? 87 ? 338 mm.
? Pesha 3 kg

Shtoje në shportëKrahasoni

Plite teke

0 nga 5
(0)

Plitat me 5 Nivele nhetesie?
? Fuqia 1000w
?Pllake hekuri jo ngjitese?
?E qendrueshme dhe e fuqishme?
? Rezistente?
? Tregues drite?
? Termostat i rregullueshem per secilen plite?
? Mbyllje automatike?
? Nxehet shpejt?

SKU: plite-teke

Plita dyshe

0 nga 5
(0)

Plitat me 5 Nivele nhetesie?
? Fuqia 1000w+1000w?
?Pllake hekuri jo ngjitese?
?E qendrueshme dhe e fuqishme?
? Rezistente?
? Tregues drite?
? Termostat i rregullueshem per secilen plite?
? Mbyllje automatike?
? Nxehet shpejt?

SKU: plita-dyshe

Plit? me pjanur

0 nga 5
(0)

Plit? me pjanur kompakte dhe me stil STARLUX ?
Do t?ju lejoj? t? gatuani n? ?do kusht dhe pa humbur shijen e preferuar
? Nxehet ne pak seconda
? Fuqia 2500 W
? Madh?sia e paketimit 453 ? 87 ? 338 mm.
? Pesha 3 kg

SKU: plite-me-pjanur

Plite teke

0 nga 5
(0)

Plitat me 5 Nivele nhetesie?
? Fuqia 1000w
?Pllake hekuri jo ngjitese?
?E qendrueshme dhe e fuqishme?
? Rezistente?
? Tregues drite?
? Termostat i rregullueshem per secilen plite?
? Mbyllje automatike?
? Nxehet shpejt?

Plita dyshe

0 nga 5
(0)

Plitat me 5 Nivele nhetesie?
? Fuqia 1000w+1000w?
?Pllake hekuri jo ngjitese?
?E qendrueshme dhe e fuqishme?
? Rezistente?
? Tregues drite?
? Termostat i rregullueshem per secilen plite?
? Mbyllje automatike?
? Nxehet shpejt?

Plit? me pjanur

0 nga 5
(0)

Plit? me pjanur kompakte dhe me stil STARLUX ?
Do t?ju lejoj? t? gatuani n? ?do kusht dhe pa humbur shijen e preferuar
? Nxehet ne pak seconda
? Fuqia 2500 W
? Madh?sia e paketimit 453 ? 87 ? 338 mm.
? Pesha 3 kg

Plite teke

0 nga 5
(0)

Plitat me 5 Nivele nhetesie?
? Fuqia 1000w
?Pllake hekuri jo ngjitese?
?E qendrueshme dhe e fuqishme?
? Rezistente?
? Tregues drite?
? Termostat i rregullueshem per secilen plite?
? Mbyllje automatike?
? Nxehet shpejt?

Plita dyshe

0 nga 5
(0)

Plitat me 5 Nivele nhetesie?
? Fuqia 1000w+1000w?
?Pllake hekuri jo ngjitese?
?E qendrueshme dhe e fuqishme?
? Rezistente?
? Tregues drite?
? Termostat i rregullueshem per secilen plite?
? Mbyllje automatike?
? Nxehet shpejt?

Plit? me pjanur

0 nga 5
(0)

Plit? me pjanur kompakte dhe me stil STARLUX ?
Do t?ju lejoj? t? gatuani n? ?do kusht dhe pa humbur shijen e preferuar
? Nxehet ne pak seconda
? Fuqia 2500 W
? Madh?sia e paketimit 453 ? 87 ? 338 mm.
? Pesha 3 kg

Po shfaqen krejt 3 përfundimet