Mbajtëse TV

1,590 L

Mbajtese Tv 32 “deri ne 55”

0 nga 5
(0)
SKU: mbajtese-tv-32-deri-ne-55

Mbajtese Televizori
E pershtashme per 32 ?der ne 55? Flat TV.
? Kapaciteti i ngarkes?s: 30 kg max
? P?rputhshm?ria: 100?100 / 150?150 / 200?100 / 200?150 / 200?200 / 300?200 / 400?200 / 4000x400mm
? Shkalla e radhitjes: 5 ?deri +15 ?
? Nd?rtim i thjesht? dhe instalim i leht?.

Shtoje në shportëKrahasoni
1,590 L

Mbjtese Tv 32” deri ne 72”

0 nga 5
(0)
SKU: mbjtese-tv-32-deri-ne-72

Mbjtese Tv 32? deri ne 72?

Shtoje në shportëKrahasoni
1,990 L

Mbajtes Tv i levizshem 14 “- 46”

0 nga 5
(0)
SKU: mbajtes-tv-i-levizshem-14-46

G?zoni nj? pamje t? qart? t? ekranit tuaj nga ?do pik? n? dhom?n tuaj me televizorin 14-46 in?
? Kjo ju lejon t? shijoni nj? pamje cil?sore pa marr? parasysh se ku shihni.
? Mbajtesi i p?rshtatsh?m dhe i gjithansh?m ju lejon nj? anim, t? ktheni, t? zgjeroni dhe t? niveloni televizorin tuaj p?r shikim t? rehatsh?m nga shtrati ose dyshemeja.
? P?r 14 ?- 46? Plasma / TV LCD
? HDL-117b-2
? 50 kg Maksimumi

Shtoje në shportëKrahasoni

Mbajtese Tv 32 “deri ne 55”

0 nga 5
(0)

Mbajtese Televizori
E pershtashme per 32 ?der ne 55? Flat TV.
? Kapaciteti i ngarkes?s: 30 kg max
? P?rputhshm?ria: 100?100 / 150?150 / 200?100 / 200?150 / 200?200 / 300?200 / 400?200 / 4000x400mm
? Shkalla e radhitjes: 5 ?deri +15 ?
? Nd?rtim i thjesht? dhe instalim i leht?.

SKU: mbajtese-tv-32-deri-ne-55

Mbjtese Tv 32” deri ne 72”

0 nga 5
(0)

Mbjtese Tv 32? deri ne 72?

SKU: mbjtese-tv-32-deri-ne-72

Mbajtes Tv i levizshem 14 “- 46”

0 nga 5
(0)

G?zoni nj? pamje t? qart? t? ekranit tuaj nga ?do pik? n? dhom?n tuaj me televizorin 14-46 in?
? Kjo ju lejon t? shijoni nj? pamje cil?sore pa marr? parasysh se ku shihni.
? Mbajtesi i p?rshtatsh?m dhe i gjithansh?m ju lejon nj? anim, t? ktheni, t? zgjeroni dhe t? niveloni televizorin tuaj p?r shikim t? rehatsh?m nga shtrati ose dyshemeja.
? P?r 14 ?- 46? Plasma / TV LCD
? HDL-117b-2
? 50 kg Maksimumi

SKU: mbajtes-tv-i-levizshem-14-46

Mbajtese Tv 32 “deri ne 55”

0 nga 5
(0)

Mbajtese Televizori
E pershtashme per 32 ?der ne 55? Flat TV.
? Kapaciteti i ngarkes?s: 30 kg max
? P?rputhshm?ria: 100?100 / 150?150 / 200?100 / 200?150 / 200?200 / 300?200 / 400?200 / 4000x400mm
? Shkalla e radhitjes: 5 ?deri +15 ?
? Nd?rtim i thjesht? dhe instalim i leht?.

Mbajtes Tv i levizshem 14 “- 46”

0 nga 5
(0)

G?zoni nj? pamje t? qart? t? ekranit tuaj nga ?do pik? n? dhom?n tuaj me televizorin 14-46 in?
? Kjo ju lejon t? shijoni nj? pamje cil?sore pa marr? parasysh se ku shihni.
? Mbajtesi i p?rshtatsh?m dhe i gjithansh?m ju lejon nj? anim, t? ktheni, t? zgjeroni dhe t? niveloni televizorin tuaj p?r shikim t? rehatsh?m nga shtrati ose dyshemeja.
? P?r 14 ?- 46? Plasma / TV LCD
? HDL-117b-2
? 50 kg Maksimumi

Mbajtese Tv 32 “deri ne 55”

0 nga 5
(0)

Mbajtese Televizori
E pershtashme per 32 ?der ne 55? Flat TV.
? Kapaciteti i ngarkes?s: 30 kg max
? P?rputhshm?ria: 100?100 / 150?150 / 200?100 / 200?150 / 200?200 / 300?200 / 400?200 / 4000x400mm
? Shkalla e radhitjes: 5 ?deri +15 ?
? Nd?rtim i thjesht? dhe instalim i leht?.

Mbajtes Tv i levizshem 14 “- 46”

0 nga 5
(0)

G?zoni nj? pamje t? qart? t? ekranit tuaj nga ?do pik? n? dhom?n tuaj me televizorin 14-46 in?
? Kjo ju lejon t? shijoni nj? pamje cil?sore pa marr? parasysh se ku shihni.
? Mbajtesi i p?rshtatsh?m dhe i gjithansh?m ju lejon nj? anim, t? ktheni, t? zgjeroni dhe t? niveloni televizorin tuaj p?r shikim t? rehatsh?m nga shtrati ose dyshemeja.
? P?r 14 ?- 46? Plasma / TV LCD
? HDL-117b-2
? 50 kg Maksimumi

Po shfaqen krejt 3 përfundimet