Raft metalik 3 ne 1 për korridor

3,290 L

Në magazinë

 • Ky raft rrobash për korridor është mënyra më përfekte për të organizuar hapsirën.
 • E dizenjuar për të varur pallton, kapelën, çantën, celsat dhe veshje të tjera.
 • Ofrojnë hapësirë ​​​​të mjaftueshme për rrobat dhe gjërat tuaja të ndryshme.
Compare
 • Ky raft rrobash për korridor është mënyra më përfekte për të organizuar hapsirën.
 • E dizenjuar për të varur pallton, kapelën, çantën, celsat dhe veshje të tjera.
 • Ofrojnë hapësirë ​​​​të mjaftueshme për rrobat dhe gjërat tuaja të ndryshme.
 • Përfshin 8 grepa të fortë dhe 5 rafte për vendosje të këpucëve.
 • Struktura me material tub hekuri, ofron kapacitet mbajtës më të mirë.
 • Lehtë për t’u montuar.

Specifikat

 • Materiali: Metal
 • Përmasat: 170 x 80 x 26 cm
X

Menu Kryesore