Kulluese enësh

2,990 L

Në magazinë

  • Perfekte për kullimin dhe organizimin e enëve tuaja.
  • Mbajtëse enësh për lavaman me material shume rezistent i pandryshkshëm, është ajo çka i nevojitet kuzhines tuaj.
  • Ndihmon për ta mbajtur kuzhinën tuaj të rregullt dhe për të shmangur rrëmujen që krijohet zakonisht.
  • Poshte kullese ka ene plastike per mbajtjen e ujit.
Compare
  • Perfekte për kullimin dhe organizimin e enëve tuaja.
  • Mbajtëse enësh për lavaman me material shumë rezistent i pandryshkshëm, është ajo çka i nevojitet kuzhines tuaj.
  • Ndihmon për ta mbajtur kuzhinën tuaj të rregullt dhe për të shmangur rrëmujen që krijohet zakonisht.
  • Poshte kullese ka ene plastike per mbajtjen e ujit.

Specifikat

  • Material: Metalike
X

Menu Kryesore