490 L

Në magazinë

  • Kjo furçë pastrimi në formë palmë e lehtë për t’u përdorur dhe praktike.
  • Për pastrim, duhet të shtypni vetëm butonin e sipërm për të shkarkuar lëngun.
  • Kundër gërvishtjeve dhe i sigurt.
Compare
  • Kjo furçë pastrimi në formë palmë e lehtë për t’u përdorur dhe praktike.
  • Për pastrim, duhet të shtypni vetëm butonin e sipërm për të shkarkuar lëngun.
  • Kundër gërvishtjeve dhe i sigurt.
  • Rezervuar i integruar për ruajtjen e lëngjeve.
  • Material rezistent dhe i qëndrueshem.

Specifikat

  • Madhësia: 9 x 10cm

 

X

Menu Kryesore