Pllake e personalizuar

> SKU: pllake-e-personalizuar-2

Jeni t? pavendosur se cfar? dhurate doni t? b?ni?

Pllaka e personalizuar guri me dedikim sipas d?shir?s ?sht? dhurata perfekte.

1,690 L

Krahasoni

Përshkrim

Pllak? n? form? zemre dhurata ideale

  • Jeni t? pavendosur se cfar? dhurate doni t? b?ni?
  • Pllaka e personalizuar guri me dedikim sipas d?shir?s ?sht? dhurata perfekte.

Specifikat:

  • P?r t? gjith t? dashurit e zemr?s.
  • Zbukuron dhe ambjentin ku d?shironi ta vendosni.