thekes buke

2,590 L

Thek?se buke

0 nga 5
(0)
SKU: N/A
 • Thek?se buke First Austria FA-5368-4.
 • Thekni 2 feta n? t? nj?jt?n koh? madh?sia e ?ar? p?r feta deri n? 25 x 12 cm me gjer?si XL prej 4 cm.
 • Material celik inox p?r ngrohje dhe thekie t? shpejt? t? buk?s.

 

Shtoje në shportëKrahasoni
2,990 L

Thek?se buke

0 nga 5
(0)
SKU: N/A
 • Thek?se buke First Austria FA-5368-5 me dy fole t? gjata.
 • Thek?sia XL me dy fole t? gjata p?r pjekje u sh?rben disa personave n? t? nj?jt?n koh?.
 • Material celik inox p?r ngrohje dhe thekie t? shpejt? t? buk?s.
Shtoje në shportëKrahasoni

Thek?se buke

0 nga 5
(0)
 • Thek?se buke First Austria FA-5368-4.
 • Thekni 2 feta n? t? nj?jt?n koh? madh?sia e ?ar? p?r feta deri n? 25 x 12 cm me gjer?si XL prej 4 cm.
 • Material celik inox p?r ngrohje dhe thekie t? shpejt? t? buk?s.

 

SKU: N/A

Thek?se buke

0 nga 5
(0)
 • Thek?se buke First Austria FA-5368-5 me dy fole t? gjata.
 • Thek?sia XL me dy fole t? gjata p?r pjekje u sh?rben disa personave n? t? nj?jt?n koh?.
 • Material celik inox p?r ngrohje dhe thekie t? shpejt? t? buk?s.
SKU: N/A

Thek?se buke

0 nga 5
(0)
 • Thek?se buke First Austria FA-5368-4.
 • Thekni 2 feta n? t? nj?jt?n koh? madh?sia e ?ar? p?r feta deri n? 25 x 12 cm me gjer?si XL prej 4 cm.
 • Material celik inox p?r ngrohje dhe thekie t? shpejt? t? buk?s.

 

Thek?se buke

0 nga 5
(0)
 • Thek?se buke First Austria FA-5368-5 me dy fole t? gjata.
 • Thek?sia XL me dy fole t? gjata p?r pjekje u sh?rben disa personave n? t? nj?jt?n koh?.
 • Material celik inox p?r ngrohje dhe thekie t? shpejt? t? buk?s.

Thek?se buke

0 nga 5
(0)
 • Thek?se buke First Austria FA-5368-4.
 • Thekni 2 feta n? t? nj?jt?n koh? madh?sia e ?ar? p?r feta deri n? 25 x 12 cm me gjer?si XL prej 4 cm.
 • Material celik inox p?r ngrohje dhe thekie t? shpejt? t? buk?s.

 

Thek?se buke

0 nga 5
(0)
 • Thek?se buke First Austria FA-5368-5 me dy fole t? gjata.
 • Thek?sia XL me dy fole t? gjata p?r pjekje u sh?rben disa personave n? t? nj?jt?n koh?.
 • Material celik inox p?r ngrohje dhe thekie t? shpejt? t? buk?s.

Po shfaqen krejt 2 përfundimet