990 L

Tenxhere p?r mikroval?

0 nga 5
(0)
SKU: N/A
 • En? gatimi revolucionare ju lejon t? gatuani nj? vakt t? t?r? brenda pak minutash.
 • Set gatimi me furr? me mikroval?, i zhd?rvjell?t, i gjithansh?m dhe i paz?vend?suesh?m, me 4 pjes? t? k?mbyeshme.
 • Seti p?rfshin tenxhere gatimi 2 lit?rshe, avullore, tigan dhe kapak.
 • Ju lejon t? gatuani ?do gj?, nga nj? ushqim i vet?m deri n? nj? vakt t? plot? prej 3 kursesh, duke siguruar q? gjith?ka t? jet? gati n? t? nj?jt?n koh?.
Shtoje në shportëKrahasoni

Tenxhere p?r mikroval?

0 nga 5
(0)
 • En? gatimi revolucionare ju lejon t? gatuani nj? vakt t? t?r? brenda pak minutash.
 • Set gatimi me furr? me mikroval?, i zhd?rvjell?t, i gjithansh?m dhe i paz?vend?suesh?m, me 4 pjes? t? k?mbyeshme.
 • Seti p?rfshin tenxhere gatimi 2 lit?rshe, avullore, tigan dhe kapak.
 • Ju lejon t? gatuani ?do gj?, nga nj? ushqim i vet?m deri n? nj? vakt t? plot? prej 3 kursesh, duke siguruar q? gjith?ka t? jet? gati n? t? nj?jt?n koh?.
SKU: N/A

Tenxhere p?r mikroval?

0 nga 5
(0)
 • En? gatimi revolucionare ju lejon t? gatuani nj? vakt t? t?r? brenda pak minutash.
 • Set gatimi me furr? me mikroval?, i zhd?rvjell?t, i gjithansh?m dhe i paz?vend?suesh?m, me 4 pjes? t? k?mbyeshme.
 • Seti p?rfshin tenxhere gatimi 2 lit?rshe, avullore, tigan dhe kapak.
 • Ju lejon t? gatuani ?do gj?, nga nj? ushqim i vet?m deri n? nj? vakt t? plot? prej 3 kursesh, duke siguruar q? gjith?ka t? jet? gati n? t? nj?jt?n koh?.

Tenxhere p?r mikroval?

0 nga 5
(0)
 • En? gatimi revolucionare ju lejon t? gatuani nj? vakt t? t?r? brenda pak minutash.
 • Set gatimi me furr? me mikroval?, i zhd?rvjell?t, i gjithansh?m dhe i paz?vend?suesh?m, me 4 pjes? t? k?mbyeshme.
 • Seti p?rfshin tenxhere gatimi 2 lit?rshe, avullore, tigan dhe kapak.
 • Ju lejon t? gatuani ?do gj?, nga nj? ushqim i vet?m deri n? nj? vakt t? plot? prej 3 kursesh, duke siguruar q? gjith?ka t? jet? gati n? t? nj?jt?n koh?.