1,790 L

Tas inoks p?r mbajtjen e ushqimit.

0 nga 5
(0)
SKU: N/A
 • Tas inoks p?r mbajtjen e ushqimit.
 • Ky tas inoksi ?sht? tep?r i q?ndruesh?m dhe praktik.
 • Ushqehuni sh?ndetsh?m Ideal p?r ushqimin n? pun?.
Shtoje në shportëKrahasoni

Tas inoks p?r mbajtjen e ushqimit.

0 nga 5
(0)
 • Tas inoks p?r mbajtjen e ushqimit.
 • Ky tas inoksi ?sht? tep?r i q?ndruesh?m dhe praktik.
 • Ushqehuni sh?ndetsh?m Ideal p?r ushqimin n? pun?.
SKU: N/A

Tas inoks p?r mbajtjen e ushqimit.

0 nga 5
(0)
 • Tas inoks p?r mbajtjen e ushqimit.
 • Ky tas inoksi ?sht? tep?r i q?ndruesh?m dhe praktik.
 • Ushqehuni sh?ndetsh?m Ideal p?r ushqimin n? pun?.

Tas inoks p?r mbajtjen e ushqimit.

0 nga 5
(0)
 • Tas inoks p?r mbajtjen e ushqimit.
 • Ky tas inoksi ?sht? tep?r i q?ndruesh?m dhe praktik.
 • Ushqehuni sh?ndetsh?m Ideal p?r ushqimin n? pun?.