990 L

Shtrydh?se frutash manuale

0 nga 5
(0)
SKU: N/A
 • Ideale p?r l?ngje t? sh?ndetshme n? ?do koh?.
 • E thjesht n? p?rdorim, mjafton t? hidhni ingredientet,uje ose qum?sht dhe p?rgatitja ?sht? gati n? pak sekonda.
 • Mund ta merrni me vete kudo.
Shtoje në shportëKrahasoni

Shtrydh?se frutash manuale

0 nga 5
(0)
 • Ideale p?r l?ngje t? sh?ndetshme n? ?do koh?.
 • E thjesht n? p?rdorim, mjafton t? hidhni ingredientet,uje ose qum?sht dhe p?rgatitja ?sht? gati n? pak sekonda.
 • Mund ta merrni me vete kudo.
SKU: N/A

Shtrydh?se frutash manuale

0 nga 5
(0)
 • Ideale p?r l?ngje t? sh?ndetshme n? ?do koh?.
 • E thjesht n? p?rdorim, mjafton t? hidhni ingredientet,uje ose qum?sht dhe p?rgatitja ?sht? gati n? pak sekonda.
 • Mund ta merrni me vete kudo.

Shtrydh?se frutash manuale

0 nga 5
(0)
 • Ideale p?r l?ngje t? sh?ndetshme n? ?do koh?.
 • E thjesht n? p?rdorim, mjafton t? hidhni ingredientet,uje ose qum?sht dhe p?rgatitja ?sht? gati n? pak sekonda.
 • Mund ta merrni me vete kudo.