1,490 L

Ndri?ues LED Me Prekje n? form? Hojeze

0 nga 5
(0)
SKU: N/A
 • Llamba kuantike me prekje me magnet ideal p?r t? zbukuruar ambjentet tuaja.
 • Vjen n? form?n e hojeve me t? cilat mund t? krijoni figura sipas d?shir?s.
 • Hojet lidhen me nj?ra-tjetr?n n?p?rmjet magnetit q? secila ka n? 6 faqet e saj.
 • Ndri?uesi vjen me karikuesin p?rkat?s dhe ngjit?sin e tij.
 • Cil?si e garantuar.
Shtoje në shportëKrahasoni

Ndri?ues LED Me Prekje n? form? Hojeze

0 nga 5
(0)
 • Llamba kuantike me prekje me magnet ideal p?r t? zbukuruar ambjentet tuaja.
 • Vjen n? form?n e hojeve me t? cilat mund t? krijoni figura sipas d?shir?s.
 • Hojet lidhen me nj?ra-tjetr?n n?p?rmjet magnetit q? secila ka n? 6 faqet e saj.
 • Ndri?uesi vjen me karikuesin p?rkat?s dhe ngjit?sin e tij.
 • Cil?si e garantuar.
SKU: N/A

Ndri?ues LED Me Prekje n? form? Hojeze

0 nga 5
(0)
 • Llamba kuantike me prekje me magnet ideal p?r t? zbukuruar ambjentet tuaja.
 • Vjen n? form?n e hojeve me t? cilat mund t? krijoni figura sipas d?shir?s.
 • Hojet lidhen me nj?ra-tjetr?n n?p?rmjet magnetit q? secila ka n? 6 faqet e saj.
 • Ndri?uesi vjen me karikuesin p?rkat?s dhe ngjit?sin e tij.
 • Cil?si e garantuar.

Ndri?ues LED Me Prekje n? form? Hojeze

0 nga 5
(0)
 • Llamba kuantike me prekje me magnet ideal p?r t? zbukuruar ambjentet tuaja.
 • Vjen n? form?n e hojeve me t? cilat mund t? krijoni figura sipas d?shir?s.
 • Hojet lidhen me nj?ra-tjetr?n n?p?rmjet magnetit q? secila ka n? 6 faqet e saj.
 • Ndri?uesi vjen me karikuesin p?rkat?s dhe ngjit?sin e tij.
 • Cil?si e garantuar.