690 L

Mbajt?se multifunksionale

0 nga 5
(0)
SKU: N/A
  • Zbukuroni banjon tuaj me k?te mbajt?se sapuni me sirtar shum? moderne edhe praktike!
  • Funksionon p?r t? mbajtur sapunin , peshqirin dhe aksesor? q? ju d?shironi p?r banj?n tuaj.

 

Shtoje në shportëKrahasoni

Mbajt?se multifunksionale

0 nga 5
(0)
  • Zbukuroni banjon tuaj me k?te mbajt?se sapuni me sirtar shum? moderne edhe praktike!
  • Funksionon p?r t? mbajtur sapunin , peshqirin dhe aksesor? q? ju d?shironi p?r banj?n tuaj.

 

SKU: N/A

Mbajt?se multifunksionale

0 nga 5
(0)
  • Zbukuroni banjon tuaj me k?te mbajt?se sapuni me sirtar shum? moderne edhe praktike!
  • Funksionon p?r t? mbajtur sapunin , peshqirin dhe aksesor? q? ju d?shironi p?r banj?n tuaj.

 

Mbajt?se multifunksionale

0 nga 5
(0)
  • Zbukuroni banjon tuaj me k?te mbajt?se sapuni me sirtar shum? moderne edhe praktike!
  • Funksionon p?r t? mbajtur sapunin , peshqirin dhe aksesor? q? ju d?shironi p?r banj?n tuaj.