mbajtese qelqi

1,290 L

Mbajt?se pijesh qelqi 5L

0 nga 5
(0)
SKU: N/A
 • Mbajtese pijesh prej qelqi me rubinet.
 • Ideal?p?r sherbimin e?l?ngjeve, pijeve freskuese dhe ?do gj? tjet?r q? d?shironi.
 • Mban deri n? 5 Litra
Shtoje në shportëKrahasoni
1,490 L

Mbajt?se qelqi n? form? fu?i birre

0 nga 5
(0)
SKU: N/A
 • Mbajt?se qelqi me dizanj n? form? fu?i birre.
 • Perfekte p?r festa dhe e ve?ant? ku mund t? p?rdoret p?r birr?, ver? e l?ngje t? ndryshme…
 • Me rubinet q? mund t’a mbushni pijen tuaj sa her? t? d?shironi.
Shtoje në shportëKrahasoni

Mbajt?se pijesh qelqi 5L

0 nga 5
(0)
 • Mbajtese pijesh prej qelqi me rubinet.
 • Ideal?p?r sherbimin e?l?ngjeve, pijeve freskuese dhe ?do gj? tjet?r q? d?shironi.
 • Mban deri n? 5 Litra
SKU: N/A

Mbajt?se qelqi n? form? fu?i birre

0 nga 5
(0)
 • Mbajt?se qelqi me dizanj n? form? fu?i birre.
 • Perfekte p?r festa dhe e ve?ant? ku mund t? p?rdoret p?r birr?, ver? e l?ngje t? ndryshme…
 • Me rubinet q? mund t’a mbushni pijen tuaj sa her? t? d?shironi.
SKU: N/A

Mbajt?se pijesh qelqi 5L

0 nga 5
(0)
 • Mbajtese pijesh prej qelqi me rubinet.
 • Ideal?p?r sherbimin e?l?ngjeve, pijeve freskuese dhe ?do gj? tjet?r q? d?shironi.
 • Mban deri n? 5 Litra

Mbajt?se qelqi n? form? fu?i birre

0 nga 5
(0)
 • Mbajt?se qelqi me dizanj n? form? fu?i birre.
 • Perfekte p?r festa dhe e ve?ant? ku mund t? p?rdoret p?r birr?, ver? e l?ngje t? ndryshme…
 • Me rubinet q? mund t’a mbushni pijen tuaj sa her? t? d?shironi.

Mbajt?se pijesh qelqi 5L

0 nga 5
(0)
 • Mbajtese pijesh prej qelqi me rubinet.
 • Ideal?p?r sherbimin e?l?ngjeve, pijeve freskuese dhe ?do gj? tjet?r q? d?shironi.
 • Mban deri n? 5 Litra

Mbajt?se qelqi n? form? fu?i birre

0 nga 5
(0)
 • Mbajt?se qelqi me dizanj n? form? fu?i birre.
 • Perfekte p?r festa dhe e ve?ant? ku mund t? p?rdoret p?r birr?, ver? e l?ngje t? ndryshme…
 • Me rubinet q? mund t’a mbushni pijen tuaj sa her? t? d?shironi.

Po shfaqen krejt 2 përfundimet