1,990 L

Kulluese en?sh me 2 kate

0 nga 5
(0)
SKU: N/A
 • Kulluese enesh me 2 kate.
 • Me hapesire p?r vendosjen e pjatave,gotave,luge,pirunj,thika.
 • Mbajt?se plastike q? mban ujin gjat? kullimit dhe nuk lag ambjentin ku vendoset.
Shtoje në shportëKrahasoni

Kulluese en?sh me 2 kate

0 nga 5
(0)
 • Kulluese enesh me 2 kate.
 • Me hapesire p?r vendosjen e pjatave,gotave,luge,pirunj,thika.
 • Mbajt?se plastike q? mban ujin gjat? kullimit dhe nuk lag ambjentin ku vendoset.
SKU: N/A

Kulluese en?sh me 2 kate

0 nga 5
(0)
 • Kulluese enesh me 2 kate.
 • Me hapesire p?r vendosjen e pjatave,gotave,luge,pirunj,thika.
 • Mbajt?se plastike q? mban ujin gjat? kullimit dhe nuk lag ambjentin ku vendoset.

Kulluese en?sh me 2 kate

0 nga 5
(0)
 • Kulluese enesh me 2 kate.
 • Me hapesire p?r vendosjen e pjatave,gotave,luge,pirunj,thika.
 • Mbajt?se plastike q? mban ujin gjat? kullimit dhe nuk lag ambjentin ku vendoset.