2,490 L

Kr?h?r dhe tharse

0 nga 5
(0)
SKU: N/A
  • P?r nj? pamje t?rheq?se cdo dit?.
  • Kr?h?r dhe thar?se n? nj? produkt.
  • Stiloni floket tuaj, qoft? dhe flok?t e lagur sepse kreh?ri ?sht? i pajisur me teknologji, edhe than, edhe drejton flok?t.
  • Dh?mb?zat? e kreh?rit jan? n? form? furce e but?, qe nuk i d?mton flok?t, dhe nuk i elektrizon.
Shtoje në shportëKrahasoni

Kr?h?r dhe tharse

0 nga 5
(0)
  • P?r nj? pamje t?rheq?se cdo dit?.
  • Kr?h?r dhe thar?se n? nj? produkt.
  • Stiloni floket tuaj, qoft? dhe flok?t e lagur sepse kreh?ri ?sht? i pajisur me teknologji, edhe than, edhe drejton flok?t.
  • Dh?mb?zat? e kreh?rit jan? n? form? furce e but?, qe nuk i d?mton flok?t, dhe nuk i elektrizon.
SKU: N/A

Kr?h?r dhe tharse

0 nga 5
(0)
  • P?r nj? pamje t?rheq?se cdo dit?.
  • Kr?h?r dhe thar?se n? nj? produkt.
  • Stiloni floket tuaj, qoft? dhe flok?t e lagur sepse kreh?ri ?sht? i pajisur me teknologji, edhe than, edhe drejton flok?t.
  • Dh?mb?zat? e kreh?rit jan? n? form? furce e but?, qe nuk i d?mton flok?t, dhe nuk i elektrizon.

Kr?h?r dhe tharse

0 nga 5
(0)
  • P?r nj? pamje t?rheq?se cdo dit?.
  • Kr?h?r dhe thar?se n? nj? produkt.
  • Stiloni floket tuaj, qoft? dhe flok?t e lagur sepse kreh?ri ?sht? i pajisur me teknologji, edhe than, edhe drejton flok?t.
  • Dh?mb?zat? e kreh?rit jan? n? form? furce e but?, qe nuk i d?mton flok?t, dhe nuk i elektrizon.