890 L

Fishe karikimi 3 ne 1

0 nga 5
(0)
SKU: fishe-karikimi-3-ne-1

Fishe fast qe mund te karikoni 3 telefona njekohesisht dhe shume rezistente
?? Perbehet nga koka alumini dhe kundra keputjes me material nailoni
?? Me ngjyra te ndryshme

Shtoje në shportëKrahasoni

Fishe karikimi 3 ne 1

0 nga 5
(0)

Fishe fast qe mund te karikoni 3 telefona njekohesisht dhe shume rezistente
?? Perbehet nga koka alumini dhe kundra keputjes me material nailoni
?? Me ngjyra te ndryshme

SKU: fishe-karikimi-3-ne-1

Fishe karikimi 3 ne 1

0 nga 5
(0)

Fishe fast qe mund te karikoni 3 telefona njekohesisht dhe shume rezistente
?? Perbehet nga koka alumini dhe kundra keputjes me material nailoni
?? Me ngjyra te ndryshme

Fishe karikimi 3 ne 1

0 nga 5
(0)

Fishe fast qe mund te karikoni 3 telefona njekohesisht dhe shume rezistente
?? Perbehet nga koka alumini dhe kundra keputjes me material nailoni
?? Me ngjyra te ndryshme