Bateri e Jashtme

2,490 L

Powerbank Wifi

0 nga 5
(0)
SKU: powerbank-wifi

Mund te karikoni telefonin tuaj nga kudo ndodheni deri ne 4 here pa pasur nevoj per fishe
? Modeli: Auris
? Modelet qe mund te karikoni me WIFi
? Samsung s6, s6 edge, s7, s7 edge, s8, s8+, s9, s9+, s10e, s10, s10+, note 5, note 8, note 9
? Iphone, 8,8+,X,Xs,Xs max
? Karikimi me whifi Samsung & Iphone
? Kapciteti 12000 mAh
? Me kabull qe mund te karikohen per te gjithe llojet e telefonave

Shtoje në shportëKrahasoni
1,490 L

Super Oferta 3 ne 1

0 nga 5
(0)
SKU: super-oferta-3-ne-1

Tre pajisjet me te domozdoshme per telefonin tuaj vine tani me nje super cmim per vetem 1490 Leke
? Seti permban: 1 Selfie stick , 1 Powerbank, 1 Pal kufje
? Powerbank 2600 mAh
? Selfie stick me fishe dhe buton
? Kufje me me fishe mjaft cilesore

Shtoje në shportëKrahasoni
1,990 L

Power Bank & Karikues 2 ne 1

0 nga 5
(0)
SKU: power-bank-karikues-2-ne-1

Karikoni celularin dhe power bankun tuaj ne te njejten kohe me kete pajisje.
?? Kapaciteti i baterise 2600 mAh
?? Drite LED per te treguar a eshte ne karikim apo jo
?? Perfshin prizen dhe nje porte USB
?? E pershtatshme per udhetime apo per persona te cilet kalojne shume kohe jashte ne vende pa energji elektrike.

Shtoje në shportëKrahasoni
2,990 L

Proda Power Box

0 nga 5
(0)
SKU: proda-power-box

Kjo bateri e jashtme ka fuqi te jashtezakonshme dhe arrin te karikoje shume pajisje ne te njejten kohe.
?? Kapaciteti 30000 mAh
?? Eshte e vogel ne madhesi dhe mund te merret me vete kudo
?? E pershtatshme per pothuajse cdo lloj smartphone dhe shumellojshmeri pajisjesh te tjera
?? Pajiset me 2 porta USB

Shtoje në shportëKrahasoni
2,490 L

Proda Power Box

0 nga 5
(0)
SKU: proda-power-box-2

Kjo bateri e jashtme arrin te karikoje shume pajisje ne te njejten kohe.
?? Kapaciteti 20000 mAh
?? Eshte e vogel ne madhesi dhe mund te merret me vete kudo
?? E pershtatshme per pothuajse cdo lloj smartphone dhe shumellojshmeri pajisjesh te tjera
?? Pajiset me 2 porta USB

Shtoje në shportëKrahasoni
2,990 L

Power Box Fonsi

0 nga 5
(0)
SKU: power-box-fonsi

?? Kapaciteti i baterise 30000 mAh
?? Mund te karikoni celularin deri ne 10 here
?? Drite LED per te treguar a eshte ne karikim apo jo
?? Kursen energjine elektrike
?? I pershtatshem per celulare, MP3, tablete etj.

Shtoje në shportëKrahasoni
1,290 L

Proda Power Bank

0 nga 5
(0)
SKU: proda-power-bank

?? Kapaciteti i baterise 5000 mAh
?? E vogel ne madhesi dhe mbahet lehtesisht ne xhep
?? E pershtatshme per udhetime
?? Koha e karikimit 6 ore
?? Pershtatet me smartphone dhe tablet

Shtoje në shportëKrahasoni
1,890 L

Joyroom Power Bank

0 nga 5
(0)
SKU: joyroom-power-bank

Karikoni smartphone tuaj pa patur nevoje per energji elektrike.
?? Kapaciteti 10000 mAh
?? E pershtatshme per nje shumellojshmeri telefonash dhe tablet
?? Mund te karikoje 2 pajisje ne te njejten kohe
?? Suporton Fast Charging
?? Permasat: 96 X 62 X 6.6 mm

Shtoje në shportëKrahasoni
2,390 L

Power Box Fonsi 20000 mAh

0 nga 5
(0)
SKU: power-box-fonsi-20000-mah

?? Kapaciteti i baterise 20000 mAh
?? Mund te karikoni celularin deri ne 10 here
?? Drite LED per te treguar a eshte ne karikim apo jo
?? Kursen energjine elektrike
?? I pershtatshem per celulare, MP3, tablete etj.

Shtoje në shportëKrahasoni
790 L

Mark Power Bank

0 nga 5
(0)
SKU: mark-power-bank

Kjo pajisje ka nje madhesi te vogel por eshte mjaft e fuqishme.
?? E lehte per tu mbajtur ne xhep ose ne cante
?? Me nje dizajn te bukur dhe nje siperfaqe shume te lemuar
?? Kapaciteti: 2600mah(9.6WH)
?? Per te gjitha modelet e celulareve ,MP4,Lojra, dhe produkte te tjera elektronike

Shtoje në shportëKrahasoni

Powerbank Wifi

0 nga 5
(0)

Mund te karikoni telefonin tuaj nga kudo ndodheni deri ne 4 here pa pasur nevoj per fishe
? Modeli: Auris
? Modelet qe mund te karikoni me WIFi
? Samsung s6, s6 edge, s7, s7 edge, s8, s8+, s9, s9+, s10e, s10, s10+, note 5, note 8, note 9
? Iphone, 8,8+,X,Xs,Xs max
? Karikimi me whifi Samsung & Iphone
? Kapciteti 12000 mAh
? Me kabull qe mund te karikohen per te gjithe llojet e telefonave

SKU: powerbank-wifi

Super Oferta 3 ne 1

0 nga 5
(0)

Tre pajisjet me te domozdoshme per telefonin tuaj vine tani me nje super cmim per vetem 1490 Leke
? Seti permban: 1 Selfie stick , 1 Powerbank, 1 Pal kufje
? Powerbank 2600 mAh
? Selfie stick me fishe dhe buton
? Kufje me me fishe mjaft cilesore

SKU: super-oferta-3-ne-1

Power Bank & Karikues 2 ne 1

0 nga 5
(0)

Karikoni celularin dhe power bankun tuaj ne te njejten kohe me kete pajisje.
?? Kapaciteti i baterise 2600 mAh
?? Drite LED per te treguar a eshte ne karikim apo jo
?? Perfshin prizen dhe nje porte USB
?? E pershtatshme per udhetime apo per persona te cilet kalojne shume kohe jashte ne vende pa energji elektrike.

SKU: power-bank-karikues-2-ne-1

Proda Power Box

0 nga 5
(0)

Kjo bateri e jashtme ka fuqi te jashtezakonshme dhe arrin te karikoje shume pajisje ne te njejten kohe.
?? Kapaciteti 30000 mAh
?? Eshte e vogel ne madhesi dhe mund te merret me vete kudo
?? E pershtatshme per pothuajse cdo lloj smartphone dhe shumellojshmeri pajisjesh te tjera
?? Pajiset me 2 porta USB

SKU: proda-power-box

Proda Power Box

0 nga 5
(0)

Kjo bateri e jashtme arrin te karikoje shume pajisje ne te njejten kohe.
?? Kapaciteti 20000 mAh
?? Eshte e vogel ne madhesi dhe mund te merret me vete kudo
?? E pershtatshme per pothuajse cdo lloj smartphone dhe shumellojshmeri pajisjesh te tjera
?? Pajiset me 2 porta USB

SKU: proda-power-box-2

Power Box Fonsi

0 nga 5
(0)

?? Kapaciteti i baterise 30000 mAh
?? Mund te karikoni celularin deri ne 10 here
?? Drite LED per te treguar a eshte ne karikim apo jo
?? Kursen energjine elektrike
?? I pershtatshem per celulare, MP3, tablete etj.

SKU: power-box-fonsi

Proda Power Bank

0 nga 5
(0)

?? Kapaciteti i baterise 5000 mAh
?? E vogel ne madhesi dhe mbahet lehtesisht ne xhep
?? E pershtatshme per udhetime
?? Koha e karikimit 6 ore
?? Pershtatet me smartphone dhe tablet

SKU: proda-power-bank

Joyroom Power Bank

0 nga 5
(0)

Karikoni smartphone tuaj pa patur nevoje per energji elektrike.
?? Kapaciteti 10000 mAh
?? E pershtatshme per nje shumellojshmeri telefonash dhe tablet
?? Mund te karikoje 2 pajisje ne te njejten kohe
?? Suporton Fast Charging
?? Permasat: 96 X 62 X 6.6 mm

SKU: joyroom-power-bank

Power Box Fonsi 20000 mAh

0 nga 5
(0)

?? Kapaciteti i baterise 20000 mAh
?? Mund te karikoni celularin deri ne 10 here
?? Drite LED per te treguar a eshte ne karikim apo jo
?? Kursen energjine elektrike
?? I pershtatshem per celulare, MP3, tablete etj.

SKU: power-box-fonsi-20000-mah

Mark Power Bank

0 nga 5
(0)

Kjo pajisje ka nje madhesi te vogel por eshte mjaft e fuqishme.
?? E lehte per tu mbajtur ne xhep ose ne cante
?? Me nje dizajn te bukur dhe nje siperfaqe shume te lemuar
?? Kapaciteti: 2600mah(9.6WH)
?? Per te gjitha modelet e celulareve ,MP4,Lojra, dhe produkte te tjera elektronike

SKU: mark-power-bank

Powerbank Wifi

0 nga 5
(0)

Mund te karikoni telefonin tuaj nga kudo ndodheni deri ne 4 here pa pasur nevoj per fishe
? Modeli: Auris
? Modelet qe mund te karikoni me WIFi
? Samsung s6, s6 edge, s7, s7 edge, s8, s8+, s9, s9+, s10e, s10, s10+, note 5, note 8, note 9
? Iphone, 8,8+,X,Xs,Xs max
? Karikimi me whifi Samsung & Iphone
? Kapciteti 12000 mAh
? Me kabull qe mund te karikohen per te gjithe llojet e telefonave

Super Oferta 3 ne 1

0 nga 5
(0)

Tre pajisjet me te domozdoshme per telefonin tuaj vine tani me nje super cmim per vetem 1490 Leke
? Seti permban: 1 Selfie stick , 1 Powerbank, 1 Pal kufje
? Powerbank 2600 mAh
? Selfie stick me fishe dhe buton
? Kufje me me fishe mjaft cilesore

Power Bank & Karikues 2 ne 1

0 nga 5
(0)

Karikoni celularin dhe power bankun tuaj ne te njejten kohe me kete pajisje.
?? Kapaciteti i baterise 2600 mAh
?? Drite LED per te treguar a eshte ne karikim apo jo
?? Perfshin prizen dhe nje porte USB
?? E pershtatshme per udhetime apo per persona te cilet kalojne shume kohe jashte ne vende pa energji elektrike.

Proda Power Box

0 nga 5
(0)

Kjo bateri e jashtme ka fuqi te jashtezakonshme dhe arrin te karikoje shume pajisje ne te njejten kohe.
?? Kapaciteti 30000 mAh
?? Eshte e vogel ne madhesi dhe mund te merret me vete kudo
?? E pershtatshme per pothuajse cdo lloj smartphone dhe shumellojshmeri pajisjesh te tjera
?? Pajiset me 2 porta USB

Proda Power Box

0 nga 5
(0)

Kjo bateri e jashtme arrin te karikoje shume pajisje ne te njejten kohe.
?? Kapaciteti 20000 mAh
?? Eshte e vogel ne madhesi dhe mund te merret me vete kudo
?? E pershtatshme per pothuajse cdo lloj smartphone dhe shumellojshmeri pajisjesh te tjera
?? Pajiset me 2 porta USB

Power Box Fonsi

0 nga 5
(0)

?? Kapaciteti i baterise 30000 mAh
?? Mund te karikoni celularin deri ne 10 here
?? Drite LED per te treguar a eshte ne karikim apo jo
?? Kursen energjine elektrike
?? I pershtatshem per celulare, MP3, tablete etj.

Proda Power Bank

0 nga 5
(0)

?? Kapaciteti i baterise 5000 mAh
?? E vogel ne madhesi dhe mbahet lehtesisht ne xhep
?? E pershtatshme per udhetime
?? Koha e karikimit 6 ore
?? Pershtatet me smartphone dhe tablet

Joyroom Power Bank

0 nga 5
(0)

Karikoni smartphone tuaj pa patur nevoje per energji elektrike.
?? Kapaciteti 10000 mAh
?? E pershtatshme per nje shumellojshmeri telefonash dhe tablet
?? Mund te karikoje 2 pajisje ne te njejten kohe
?? Suporton Fast Charging
?? Permasat: 96 X 62 X 6.6 mm

Power Box Fonsi 20000 mAh

0 nga 5
(0)

?? Kapaciteti i baterise 20000 mAh
?? Mund te karikoni celularin deri ne 10 here
?? Drite LED per te treguar a eshte ne karikim apo jo
?? Kursen energjine elektrike
?? I pershtatshem per celulare, MP3, tablete etj.

Mark Power Bank

0 nga 5
(0)

Kjo pajisje ka nje madhesi te vogel por eshte mjaft e fuqishme.
?? E lehte per tu mbajtur ne xhep ose ne cante
?? Me nje dizajn te bukur dhe nje siperfaqe shume te lemuar
?? Kapaciteti: 2600mah(9.6WH)
?? Per te gjitha modelet e celulareve ,MP4,Lojra, dhe produkte te tjera elektronike

Powerbank Wifi

0 nga 5
(0)

Mund te karikoni telefonin tuaj nga kudo ndodheni deri ne 4 here pa pasur nevoj per fishe
? Modeli: Auris
? Modelet qe mund te karikoni me WIFi
? Samsung s6, s6 edge, s7, s7 edge, s8, s8+, s9, s9+, s10e, s10, s10+, note 5, note 8, note 9
? Iphone, 8,8+,X,Xs,Xs max
? Karikimi me whifi Samsung & Iphone
? Kapciteti 12000 mAh
? Me kabull qe mund te karikohen per te gjithe llojet e telefonave

Super Oferta 3 ne 1

0 nga 5
(0)

Tre pajisjet me te domozdoshme per telefonin tuaj vine tani me nje super cmim per vetem 1490 Leke
? Seti permban: 1 Selfie stick , 1 Powerbank, 1 Pal kufje
? Powerbank 2600 mAh
? Selfie stick me fishe dhe buton
? Kufje me me fishe mjaft cilesore

Power Bank & Karikues 2 ne 1

0 nga 5
(0)

Karikoni celularin dhe power bankun tuaj ne te njejten kohe me kete pajisje.
?? Kapaciteti i baterise 2600 mAh
?? Drite LED per te treguar a eshte ne karikim apo jo
?? Perfshin prizen dhe nje porte USB
?? E pershtatshme per udhetime apo per persona te cilet kalojne shume kohe jashte ne vende pa energji elektrike.

Proda Power Box

0 nga 5
(0)

Kjo bateri e jashtme ka fuqi te jashtezakonshme dhe arrin te karikoje shume pajisje ne te njejten kohe.
?? Kapaciteti 30000 mAh
?? Eshte e vogel ne madhesi dhe mund te merret me vete kudo
?? E pershtatshme per pothuajse cdo lloj smartphone dhe shumellojshmeri pajisjesh te tjera
?? Pajiset me 2 porta USB

Proda Power Box

0 nga 5
(0)

Kjo bateri e jashtme arrin te karikoje shume pajisje ne te njejten kohe.
?? Kapaciteti 20000 mAh
?? Eshte e vogel ne madhesi dhe mund te merret me vete kudo
?? E pershtatshme per pothuajse cdo lloj smartphone dhe shumellojshmeri pajisjesh te tjera
?? Pajiset me 2 porta USB

Power Box Fonsi

0 nga 5
(0)

?? Kapaciteti i baterise 30000 mAh
?? Mund te karikoni celularin deri ne 10 here
?? Drite LED per te treguar a eshte ne karikim apo jo
?? Kursen energjine elektrike
?? I pershtatshem per celulare, MP3, tablete etj.

Proda Power Bank

0 nga 5
(0)

?? Kapaciteti i baterise 5000 mAh
?? E vogel ne madhesi dhe mbahet lehtesisht ne xhep
?? E pershtatshme per udhetime
?? Koha e karikimit 6 ore
?? Pershtatet me smartphone dhe tablet

Joyroom Power Bank

0 nga 5
(0)

Karikoni smartphone tuaj pa patur nevoje per energji elektrike.
?? Kapaciteti 10000 mAh
?? E pershtatshme per nje shumellojshmeri telefonash dhe tablet
?? Mund te karikoje 2 pajisje ne te njejten kohe
?? Suporton Fast Charging
?? Permasat: 96 X 62 X 6.6 mm

Power Box Fonsi 20000 mAh

0 nga 5
(0)

?? Kapaciteti i baterise 20000 mAh
?? Mund te karikoni celularin deri ne 10 here
?? Drite LED per te treguar a eshte ne karikim apo jo
?? Kursen energjine elektrike
?? I pershtatshem per celulare, MP3, tablete etj.

Mark Power Bank

0 nga 5
(0)

Kjo pajisje ka nje madhesi te vogel por eshte mjaft e fuqishme.
?? E lehte per tu mbajtur ne xhep ose ne cante
?? Me nje dizajn te bukur dhe nje siperfaqe shume te lemuar
?? Kapaciteti: 2600mah(9.6WH)
?? Per te gjitha modelet e celulareve ,MP4,Lojra, dhe produkte te tjera elektronike

Po shfaqen krejt 10 përfundimet