Mikrovala

2,990 L

Raft metalik

0 nga 5
(0)
SKU: N/A
 • Raft metalik me gjat?si t? ndryshushme.
 • Vendoset mbi mikroval? ose furrat e vogla.
 • Material i fort? dhe i q?ndruesh?m ndaj ngarkesave.
 • Zgjidhia perfekte p?r kuzhin?n tuaj.
Shtoje në shportëKrahasoni
11,990 L

Mikrovale First Austria

0 nga 5
(0)
SKU: N/A

Ngrohni shpejt? ushqimet tuaj n? pak sekonda.

Tep?r praktik.

Shtoje në shportëKrahasoni
3,990 L

Beres buke Zilan

0 nga 5
(0)
SKU: beres-buke-zilan

Beres buke zilan
? Permasat : 56x28x35cm
? Ekran Led
? Fuqia 530 W
? buka (0.45 kg)

Shtoje në shportëKrahasoni

Raft metalik

0 nga 5
(0)
 • Raft metalik me gjat?si t? ndryshushme.
 • Vendoset mbi mikroval? ose furrat e vogla.
 • Material i fort? dhe i q?ndruesh?m ndaj ngarkesave.
 • Zgjidhia perfekte p?r kuzhin?n tuaj.
SKU: N/A

Mikrovale First Austria

0 nga 5
(0)

Ngrohni shpejt? ushqimet tuaj n? pak sekonda.

Tep?r praktik.

SKU: N/A

Beres buke Zilan

0 nga 5
(0)

Beres buke zilan
? Permasat : 56x28x35cm
? Ekran Led
? Fuqia 530 W
? buka (0.45 kg)

SKU: beres-buke-zilan

Raft metalik

0 nga 5
(0)
 • Raft metalik me gjat?si t? ndryshushme.
 • Vendoset mbi mikroval? ose furrat e vogla.
 • Material i fort? dhe i q?ndruesh?m ndaj ngarkesave.
 • Zgjidhia perfekte p?r kuzhin?n tuaj.

Mikrovale First Austria

0 nga 5
(0)

Ngrohni shpejt? ushqimet tuaj n? pak sekonda.

Tep?r praktik.

Beres buke Zilan

0 nga 5
(0)

Beres buke zilan
? Permasat : 56x28x35cm
? Ekran Led
? Fuqia 530 W
? buka (0.45 kg)

Raft metalik

0 nga 5
(0)
 • Raft metalik me gjat?si t? ndryshushme.
 • Vendoset mbi mikroval? ose furrat e vogla.
 • Material i fort? dhe i q?ndruesh?m ndaj ngarkesave.
 • Zgjidhia perfekte p?r kuzhin?n tuaj.

Mikrovale First Austria

0 nga 5
(0)

Ngrohni shpejt? ushqimet tuaj n? pak sekonda.

Tep?r praktik.

Beres buke Zilan

0 nga 5
(0)

Beres buke zilan
? Permasat : 56x28x35cm
? Ekran Led
? Fuqia 530 W
? buka (0.45 kg)

Po shfaqen krejt 3 përfundimet