10,990 L

Furre e vogel me Vatra

0 nga 5
(0)
SKU: furre-e-vogel-me-vatra

Per kuzhina te vogla, vjen ne ndihme kjo furre e vogel sobe, e cila permban 2 vatra elektrike mbi te. Mund te gatuani dhe te piqni njekohesisht.
?? Fuqia maksimale: 3200W
?? Kapaciteti: 45 litra
?? Pajiset me drite brenda furres.

Shtoje në shportëKrahasoni

Furre e vogel me Vatra

0 nga 5
(0)

Per kuzhina te vogla, vjen ne ndihme kjo furre e vogel sobe, e cila permban 2 vatra elektrike mbi te. Mund te gatuani dhe te piqni njekohesisht.
?? Fuqia maksimale: 3200W
?? Kapaciteti: 45 litra
?? Pajiset me drite brenda furres.

SKU: furre-e-vogel-me-vatra

Furre e vogel me Vatra

0 nga 5
(0)

Per kuzhina te vogla, vjen ne ndihme kjo furre e vogel sobe, e cila permban 2 vatra elektrike mbi te. Mund te gatuani dhe te piqni njekohesisht.
?? Fuqia maksimale: 3200W
?? Kapaciteti: 45 litra
?? Pajiset me drite brenda furres.

Furre e vogel me Vatra

0 nga 5
(0)

Per kuzhina te vogla, vjen ne ndihme kjo furre e vogel sobe, e cila permban 2 vatra elektrike mbi te. Mund te gatuani dhe te piqni njekohesisht.
?? Fuqia maksimale: 3200W
?? Kapaciteti: 45 litra
?? Pajiset me drite brenda furres.