Smart Watch

1,990 L

Smart Watch Q18

0 nga 5
(0)
SKU: smartphone-6s-32gb-lte-2

Pajisja qe Lidhet me telefonin dhe aplikacionet nepermjet Bluetooth
Mund te merni cdo aplikacion qe keni deshire
Pajisja e cila ju Mundeson cdo funksion ne doren tuaj
Pergjigjuni telefonatave dhe mesazheve tuaja nga ora juaj
Merren njoftimet e rrjeteve sociale
Vend per karte SIM
Vend per kart memorie
Me 3 ngjyra te ndryshme
Ekrani 1.2 LCD screen
Kamera 1.3 MP

Shtoje në shportëKrahasoni
4,990 L

Smartwatch

0 nga 5
(0)
SKU: game-console-controller-usb-3-0-cable

Suporton: Karte Sim
Lidhet me telefonin me wifi ose Bluetooth
IPS LCD touch screen
Kamera
Anti-loss technologji qe e gjen nepermjet celularit ose gjen celularin nepermjet ores
Pedometer,Sleepmonitor,calendar
Card memorie
Njoftime nga facebook whatsapp edhe instagrami !
Edhe shume opsione te tjera.

Shtoje në shportëKrahasoni
1,490 L

Smart Watch

0 nga 5
(0)
SKU: smart-watch-2

Smartwatch DZ09.
Ora inteligjente me kart? SIM dhe kart? memorie q? mund t?a p?rdorni si Celular.
Akses ne cdo rrjet social Whatsapp, Facebook, Bluetooth etj
Lidhje me bluetooth me ?do lloj celulari dhe merrni informacione nga ora.
Ideale p?r dhurat? p?r f?mij? pa pasur nevoj? t? harxhoni lek? p?r Celular.

Shtoje në shportëKrahasoni
3,490 L

SmartWatch per femije kundra ujit

0 nga 5
(0)
SKU: smartwatch-per-femije-kundra-ujit

SmartWatch per femije kundra ujit ?????
Ora e cila sherben per te ditur vendodhjen e femijes suaj kudo qe te jete ?
?? N?p?rmjet nj? aplikacioni t? shkarkuesh?m, prind?rit mund t? gjurmojn? se ku jan? f?mij?t e tyre ose edhe mund ti telefonojne p?r t? biseduar me ta ose ti cone mesazhe
?? Femijet mund ta perdorin kudo edhe ne det
?? Perdoret me kart sim
?? Me dy ngjyra

Shtoje në shportëKrahasoni

Smart Watch Q18

0 nga 5
(0)

Pajisja qe Lidhet me telefonin dhe aplikacionet nepermjet Bluetooth
Mund te merni cdo aplikacion qe keni deshire
Pajisja e cila ju Mundeson cdo funksion ne doren tuaj
Pergjigjuni telefonatave dhe mesazheve tuaja nga ora juaj
Merren njoftimet e rrjeteve sociale
Vend per karte SIM
Vend per kart memorie
Me 3 ngjyra te ndryshme
Ekrani 1.2 LCD screen
Kamera 1.3 MP

SKU: smartphone-6s-32gb-lte-2

Smartwatch

0 nga 5
(0)

Suporton: Karte Sim
Lidhet me telefonin me wifi ose Bluetooth
IPS LCD touch screen
Kamera
Anti-loss technologji qe e gjen nepermjet celularit ose gjen celularin nepermjet ores
Pedometer,Sleepmonitor,calendar
Card memorie
Njoftime nga facebook whatsapp edhe instagrami !
Edhe shume opsione te tjera.

SKU: game-console-controller-usb-3-0-cable

Smart Watch

0 nga 5
(0)

Smartwatch DZ09.
Ora inteligjente me kart? SIM dhe kart? memorie q? mund t?a p?rdorni si Celular.
Akses ne cdo rrjet social Whatsapp, Facebook, Bluetooth etj
Lidhje me bluetooth me ?do lloj celulari dhe merrni informacione nga ora.
Ideale p?r dhurat? p?r f?mij? pa pasur nevoj? t? harxhoni lek? p?r Celular.

SKU: smart-watch-2

SmartWatch per femije kundra ujit

0 nga 5
(0)

SmartWatch per femije kundra ujit ?????
Ora e cila sherben per te ditur vendodhjen e femijes suaj kudo qe te jete ?
?? N?p?rmjet nj? aplikacioni t? shkarkuesh?m, prind?rit mund t? gjurmojn? se ku jan? f?mij?t e tyre ose edhe mund ti telefonojne p?r t? biseduar me ta ose ti cone mesazhe
?? Femijet mund ta perdorin kudo edhe ne det
?? Perdoret me kart sim
?? Me dy ngjyra

SKU: smartwatch-per-femije-kundra-ujit

Smart Watch Q18

0 nga 5
(0)

Pajisja qe Lidhet me telefonin dhe aplikacionet nepermjet Bluetooth
Mund te merni cdo aplikacion qe keni deshire
Pajisja e cila ju Mundeson cdo funksion ne doren tuaj
Pergjigjuni telefonatave dhe mesazheve tuaja nga ora juaj
Merren njoftimet e rrjeteve sociale
Vend per karte SIM
Vend per kart memorie
Me 3 ngjyra te ndryshme
Ekrani 1.2 LCD screen
Kamera 1.3 MP

Smartwatch

0 nga 5
(0)

Suporton: Karte Sim
Lidhet me telefonin me wifi ose Bluetooth
IPS LCD touch screen
Kamera
Anti-loss technologji qe e gjen nepermjet celularit ose gjen celularin nepermjet ores
Pedometer,Sleepmonitor,calendar
Card memorie
Njoftime nga facebook whatsapp edhe instagrami !
Edhe shume opsione te tjera.

Smart Watch

0 nga 5
(0)

Smartwatch DZ09.
Ora inteligjente me kart? SIM dhe kart? memorie q? mund t?a p?rdorni si Celular.
Akses ne cdo rrjet social Whatsapp, Facebook, Bluetooth etj
Lidhje me bluetooth me ?do lloj celulari dhe merrni informacione nga ora.
Ideale p?r dhurat? p?r f?mij? pa pasur nevoj? t? harxhoni lek? p?r Celular.

SmartWatch per femije kundra ujit

0 nga 5
(0)

SmartWatch per femije kundra ujit ?????
Ora e cila sherben per te ditur vendodhjen e femijes suaj kudo qe te jete ?
?? N?p?rmjet nj? aplikacioni t? shkarkuesh?m, prind?rit mund t? gjurmojn? se ku jan? f?mij?t e tyre ose edhe mund ti telefonojne p?r t? biseduar me ta ose ti cone mesazhe
?? Femijet mund ta perdorin kudo edhe ne det
?? Perdoret me kart sim
?? Me dy ngjyra

Smart Watch Q18

0 nga 5
(0)

Pajisja qe Lidhet me telefonin dhe aplikacionet nepermjet Bluetooth
Mund te merni cdo aplikacion qe keni deshire
Pajisja e cila ju Mundeson cdo funksion ne doren tuaj
Pergjigjuni telefonatave dhe mesazheve tuaja nga ora juaj
Merren njoftimet e rrjeteve sociale
Vend per karte SIM
Vend per kart memorie
Me 3 ngjyra te ndryshme
Ekrani 1.2 LCD screen
Kamera 1.3 MP

Smartwatch

0 nga 5
(0)

Suporton: Karte Sim
Lidhet me telefonin me wifi ose Bluetooth
IPS LCD touch screen
Kamera
Anti-loss technologji qe e gjen nepermjet celularit ose gjen celularin nepermjet ores
Pedometer,Sleepmonitor,calendar
Card memorie
Njoftime nga facebook whatsapp edhe instagrami !
Edhe shume opsione te tjera.

Smart Watch

0 nga 5
(0)

Smartwatch DZ09.
Ora inteligjente me kart? SIM dhe kart? memorie q? mund t?a p?rdorni si Celular.
Akses ne cdo rrjet social Whatsapp, Facebook, Bluetooth etj
Lidhje me bluetooth me ?do lloj celulari dhe merrni informacione nga ora.
Ideale p?r dhurat? p?r f?mij? pa pasur nevoj? t? harxhoni lek? p?r Celular.

SmartWatch per femije kundra ujit

0 nga 5
(0)

SmartWatch per femije kundra ujit ?????
Ora e cila sherben per te ditur vendodhjen e femijes suaj kudo qe te jete ?
?? N?p?rmjet nj? aplikacioni t? shkarkuesh?m, prind?rit mund t? gjurmojn? se ku jan? f?mij?t e tyre ose edhe mund ti telefonojne p?r t? biseduar me ta ose ti cone mesazhe
?? Femijet mund ta perdorin kudo edhe ne det
?? Perdoret me kart sim
?? Me dy ngjyra

Po shfaqen krejt 4 përfundimet