8,990 L

Mini Projektor LED

0 nga 5
(0)
SKU: mini-projektor-led

Ky mini projektor LED eshte ideal per te pare filma ne shtepi dhe per te krijuar atmosferen e kinemase ne komoditetin e shtepise suaj. Ruan hapesiren dhe mund te vendoset kudo.
?? Lente me kualitet te larte
?? Drite LED
?? Suporton deri ne 15 formate Audio dhe Video
?? Kontrollohet manualisht

Shtoje në shportëKrahasoni

Mini Projektor LED

0 nga 5
(0)

Ky mini projektor LED eshte ideal per te pare filma ne shtepi dhe per te krijuar atmosferen e kinemase ne komoditetin e shtepise suaj. Ruan hapesiren dhe mund te vendoset kudo.
?? Lente me kualitet te larte
?? Drite LED
?? Suporton deri ne 15 formate Audio dhe Video
?? Kontrollohet manualisht

SKU: mini-projektor-led

Mini Projektor LED

0 nga 5
(0)

Ky mini projektor LED eshte ideal per te pare filma ne shtepi dhe per te krijuar atmosferen e kinemase ne komoditetin e shtepise suaj. Ruan hapesiren dhe mund te vendoset kudo.
?? Lente me kualitet te larte
?? Drite LED
?? Suporton deri ne 15 formate Audio dhe Video
?? Kontrollohet manualisht

Mini Projektor LED

0 nga 5
(0)

Ky mini projektor LED eshte ideal per te pare filma ne shtepi dhe per te krijuar atmosferen e kinemase ne komoditetin e shtepise suaj. Ruan hapesiren dhe mund te vendoset kudo.
?? Lente me kualitet te larte
?? Drite LED
?? Suporton deri ne 15 formate Audio dhe Video
?? Kontrollohet manualisht